Ugrás a tartalomra

Hazai pályán nyert rangadót a DVTK

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 09. hétfő 21:53
Több mint 5 ezer szurkoló előtt harcolta ki a győzelmet a DVTK, a feljutásért vívott versenyfutásban egyik közvetlen riválisukat, a Vasast sikerült legyűrni a hétfő esti rangadón.

Már a 6. percben megszerezték a vezetést a piros-fehérek. Molnár Gábor rúghatott szögletet, a beadásába középen belekanalazott Oláh, így került Könyves Norbert elé, aki először sarokkal próbálkozott az ötösön belül, majd megfordulva közelről a hálóba bökte az elsőre lecsorgó labdát (1-0). Mezőnyjáték folyt ezután a pályán, a csapatok ritkán veszélyeztették a kapukat, nem is született több gól az első félidőben.

Fordulást követően aztán a 72. percben kiegyenlített a Vasas. Pekár távoli lövését blokkolta Eperjesi, szögletet rúghattak a vendégek. Pekár adta be a labdát balról, Berecz Zsombort találta meg, aki egyből a kapu bal oldalába lőtte a fejek fölött (1-1).

Azonnal jött azonban a válasz! Suljić lapos passza után Molnár lábát találták el a 16-oson belül, 11-es a DVTK javára. Molnár Gábor félmagasan a jobb oldali kapufa mellé lőtt, Jova jó irányba vetődött, de esélye sem volt, újra megszerezte a vezetést a hazai csapat (2-1).

Olvasnivaló