Ugrás a tartalomra

Idegenben győzött a DVTK

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 15. hétfő 11:14
A Merkantil Bank Liga 3. fordulójában a DVTK Tiszakécskén játszott, és Bényei Ágoston góljával vezetést szerzett az első félidőben. A második félidő legelején Bényei megduplázta a saját és a DVTK góljainak számát is. A folytatásban a hazaiak szépítettek, majd kitámadtak, amit a diósgyőriek kontrákkal akartak büntetni, de az eredmény már nem változott - írja a dvtk.eu.
Fotó: DVTK

Merkantil Bank Liga 3. forduló
Tiszakécskei LC - Diósgyőri VTK 1-2 (0-1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 1000 néző. Játékvezető: Farkas Tibor (Sinkovicz Dániel, Szabó Dániel).
Tiszakécske: Antal B. - Balázs B., Végső, Máté Zs., Farkas N. - Lovas A., Pongrácz, Erdei C., Winkler - Zamostny, Horváth Z.. Vezetőedző: Visinka Ede Vezetőedző: Visinka Ede.
DVTK: Branislav Danilović - Farkas Dániel, Hegedűs János, Szatmári Csaba, Bárdos Bence - Holdampf Gergő -  Vajda Botond, Bényei Ágoston, Radics Márton, Bertus Lajos - Lukács Dániel. Vezetőedző: Dragan Vukmir.

Csere: Radics Márton helyett Szőke Adrián, Lovas A. helyett Lovas Zs. és Farkas N. helyett Gyurján B. a 46., Zamostny helyett Szekér és Winkler helyett Vachtler a 62., Lukács Dániel helyett Eppel Márton és Bényei Ágoston helyett Koman Vladimir a 69., Horváth Z. helyett Vólent a 70., Vajda Botond helyett Jurek Gábor a 74., Bertus Lajos helyett Viczián Ádám a 90+7. percben.
Sárga lap: Szőke a 74, Koman a 90. percben.
Gólszerző: Bényei Á. (0-1) a 30., Bényei Á. (0-2) a 46., Vólent (1-2) a 75. percben.

Kulcspillanatok
30. perc: Bertus bal oldali beadása átszállt a középen érkező Lukács feje fölött, de a hosszún Vajdáról vagy a védőjéről visszajött középre, ahol a második hullámban érkező Bényei Ágoston kihasználta a ziccert, és higgadtan félmagasan a kapu közepébe helyezett, 0-1

46. perc: Vajda nagyon szépen játszotta meg a labdát a 16-os jobb oldali előterében, jobbra tette az egy perce beállt Szőkének, laposan keresztbe lőtte, és a hosszú oldalon érkező Bényei Ágoston kihasználta a helyzetet, 0-2 

75. perc: Vólent Roland kapott jó labdát a védők között, egyet lépve jobbról a hosszú alsó sarokba gurított, 1-2


Edzői értékelések
Visinka Ede: - Gratulálok a DVTK-nak, megérdemelten nyertek. Egy erős csapattal találkoztunk, ráadásul nagyon könnyű gólokat kaptunk, mert a Diósgyőr kihasználta a hibáinkat.  A saját csapatom félénken játszott az első 60-70 percben. Sajnálom, mert szenvedély nélkül nem lehet ezt a sportot űzni. Az utolsó 20-25 percre viszont alapozhatunk. Egy nagyon nagy hajrával egy szerencsés ikszet talán kiharcolhattunk volna, de nem volt benne a meccsben. 
Sokat dolgoztunk, de még nem állt össze a csapat, de remélem, össze fog, és már szerdán elindulunk fölfelé.
Dragan Vukmir: - Mindenekelőtt gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Ilyen nehéz mérkőzésre számítottunk, de 2-0 után két-három helyzetet is kialakítottunk, amivel le kellett volna zárni a találkozót. Ehelyett kaptunk egy gólt, így a vége izgalmas lett, de összességében megérdemelten nyertünk. Az előző mérkőzésen jól játszottunk, és pont nélkül maradtunk, ma közepesen játszottunk, ám begyűjtöttük a három pontot. A folytatás csak jobb lehet.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!