Ugrás a tartalomra

A Jobbik-Konzervatívok továbbra is szövetségben dolgozik Miskolcért

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 15. csütörtök 17:30
A Jobbik-Konzervatívok párt miskolci szervezete az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz, amelyet változtatás nélkül közlünk.
Grafika: Jobbik.hu

Az elmúlt napokban egymásnak is ellentmondó, helyenként félrevezető hírek jelentek meg azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik-Konzervatívok hogyan viszonyul az ellenzéki összefogáshoz.

A Jobbik-Konzervatívok közössége, mint a Miskolc közgyűlésében többséget alkotó Velünk a Város frakcióba képviselőket adó lokálpatrióta közösség minden, a Város számára fontos ügyben továbbra is együttműködik valamennyi párttal, civil közösséggel és személlyel a szövetségen belül. 
Felhívjuk rá a figyelmet, hogy a közgyűlési munkánk során eddig is a város érdekeit szem előtt tartva működtünk együtt az összefogással, mi nem (illetve nem mi) játszottunk össze ellenfeleinkkel önös politikai érdekből úgy, hogy a Város számára fontos testületi előterjesztések megszavazását veszélyeztettük vagy akadályoztuk. Mi nem (illetve nem mi) támadtuk alattomos sugalmazásokkal Miskolc város vezetését a közösségi médiában. 

A továbbiakban is ugyanilyen értékek mentén dolgozunk és Veres Pált támogatva szeretnénk megtartani Miskolcot egy – akár ellenszélben is – szabad és fejlődő városként! Ha a szövetségi politikánkban bármilyen okból változás következik be, arról nem Budapesten, hanem Miskolcon, a miskolci közösségünk fog dönteni.

További hírek

Olvasnivaló