Ugrás a tartalomra

Legyen együtt a család! – feledhetetlen élmények a Miskolci Városi Gyermeknapon

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. május 26. vasárnap 20:44
Sztárfellépők, bábszínház, planetárium, gólyalábasok, játszópark, arcfestés, ugrálóvár és vidámpark is várt mindazokra, akik vasárnap kilátogattak a Népkertbe.
Juhász Ákos képgalériája!

A program elsősorban a gyermekek kedvére lett kialakítva, de a szülők is újra élhették saját gyermekkorukat, együtt izgulhattak a Kiskakas gyémántfélkrajcárja bábelőadáson, vagy énekelhették az Egyszervolt Mesezenekarral a Süsü, a Vuk, vagy a Nagy ho-ho-ho horgász főcímdalát.

A program aszfaltrajzversennyel kezdődött, majd a Csodamalom Bábszínház előadása ejtette ámulatba a közönséget. Fellépett a Ködmön Formációs Táncegyüttes, a Szenzi Dance Diósgyőri Jazztánc Klub, lesz táncház, valamint itt volt Virág és Pepe bohóc is, akik a legnépszerűbb mese slágereket adták elő. A Borka Játszóparkban különféle ügyességi, mozgás- és képességfejlesztő játékokkal szórakozhattak a legkisebbek. Ki lehetett próbálni a billegő korongot, a dobófalat, a dili dominót, vagy a fakanál püfölőt is. A Csillagszekér Planetáriumban a naprendszerről, a bolygókról és a kozmoszról tudhattak meg többet. Aki pedig inkább a sportokért rajong, megnézhette a Miskolci Renegades amerikai futball csapat bemutatóját, vagy a rally autókat.

A program összekapcsolódik az Ezer Lámpás Éjszakája rendezvénnyel, melyet idén 6 városban rendeznek meg, hogy rávilágítsanak a gyermekeltűnések problémájára, a csellengés okaira és annak következményeire. Este fél tízkor minden helyszínen egy időben – így a Népkertben is – országszerte összesen 20 000 világító lufit engednek a magasba az eltűnt gyermekekért és egyben mutatva a fényt azok számára, akiket hazavárnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!