Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelmet aratott a DVTK a PMFC ellen

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. augusztus 30. hétfő 10:55
A Diósgyőr 3-0-ás győzelmet vívott ki hazai pályán.
Mocsári László képgalériája

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában a DVTK kétgólos előnyre tett szert az első félidőben, miután Bárdos Bence bombagólja után alkalmazta a gólra gólt taktikát, és két perccel később Hornyák Marcell is betalált egy szépen kijátszott támadás végén. A fordulás után Oláh Bálint önzetlen passzát követően Horváth Zoltán biztosította be a győzelmet. A hajrában a DVTK sorra alakította ki a helyzeteket, de a gólkülönbség nem változott.

Diósgyőri VTK - Pécsi MFC 3-0 (2-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 2483 néző. Játékvezető: Szilágyi Sándor (Becséri Gergely, Aradi József).
DVTK: Póser - Polgár, Szatmári Cs., Szűcs K. - Eperjesi, Oláh B., Zsemlye, Molnár G., Bárdos - Hornyák, Horváth Z. Vezetőedző: Kondás Elemér.
PMFC: Helesfay - Sági, Rácz, Preklet, Katona L. - Kónya, Króner, Futó, Marques-Airosa - Kövesdi, Adamcsek. Vezetőedző: Vas László.

Csere: Adamcsek helyett Bíró D., Sági helyett Grabant, Marques-Airosa helyett Hegedűs M. mind a 46., Hornyák helyett Makrai és Molnár helyett Németh Má. a 63., Futó helyett Hursán a 67., Kónya helyett Tihanyi a 72., Horváth Z. helyett Zsolnai és Eperjesi helyett Karan a 82., Oláh B. helyett Kocsis D. a 87. percben.
Sárga lap: Horváth Z. a 36., Eperjesi a 75. percben.
Gólszerző: Bárdos (1-0) a 26., Hornyák (2-0) a 28., Horváth Z. (3-0) az 57. percben.

Olvasnivaló