Ugrás a tartalomra

Majka és Curtis újra együtt koncertezik

nuus.hu
Utoljára módosítva
2019. október 25. péntek 13:31
2018 szeptemberében elég nagy port kavart, hogy Majka és Curtis szakított egymással, Curtis drogproblémái miatt. Most pedig újabb fordulat állt be a kapcsolatukba.

Azóta sok helyen, sok mindent elmondtak már a szakításról, most azonban váratlan fordulatként Majka bejelentette, újra együtt koncerteznek majd. A rapper ezt írta a közösségi oldalán csütörtökön:

„Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közel kerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt, hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!! Fontosnak érezzük azt is, hogy a rajongók ne érezzék úgy, hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy „újraegyütt” eseményt hozunk létre (amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő, és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad."

További hírek

Olvasnivaló