Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 06. 01.): időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 01. szombat 07:57
Zivatar veszélye miatt másodfokú figyelmeztetést adtak ki szombat reggel a vármegyére.

Időjárás

Ma több órára mindenhol kisüt a nap az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett. Napközben több helyen kell délnyugatról északkelet felé tartó záporra, zivatarra számítani, helyenként heves zivatar is kialakulhat. A délnyugati, déli tájakon délután már kisebb eséllyel és számban valószínű csapadékgócok kialakulása. Ma már zivataroktól függetlenül is megerősödik a délnyugati szél, zivatarok környezetében viharos széllökésekre is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északnyugati felén 20 és 25, délkeleti felén 26 és 30 fok között alakul. Késő estére 15 és 21 fok közé csökken a hőmérséklet – írja előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Egész Miskolcon jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu tájékoztatása szerint.

Horoszkóp

Kos

Ha szeretnéd felpezsdíteni egy kicsit a szerelmi életedet, akkor itt az ideje, hogy te cselekedj, és ne másokra várj. Tedd meg az első lépéseket, és ha a szerkezet egyszer működésbe lépett, a lendület már mindent magától megold.

Bika

Nem rejtheted el az érzelmeidet azok elől, akik hozzád a legközelebb állnak. Még ha néha nehéz is, meg kell tanulnod feltárni a szívedet, és megmutatni másoknak is, hogyan érzel. Lehet, hogy elsőre nem lesz könnyű, de később ez nagy könnyebbséget jelent majd.

Ikrek

Valaki a távolból vigyázza a lépéseidet, és neked talán fogalmad sincs arról, milyen sokat köszönhetsz neki. Ha viszont sejted, ki az, aki a te érdekedet mindig a sajátja elé helyezve igazgatja az utadat, ne felejts el köszönetet mondani neki.

Rák

Egy családi összejövetel feltölt energiával, és segít kicsit kimozdítani a dolgos mindennapokból. Nagy szükséged van már a kikapcsolódásra, csak arra vigyázz, hogy a jókedvet, amit itt megszerzel, akkor is meg tudd majd őrizni, amikor vissza kell térned a mindennapokba.

Oroszlán

Nem akarsz most a munkára gondolni, szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, ezért is zavar különösen, mikor valaki a jövőbeli terveidről kérdezget. Ne feledd, hogy ezt csak azért teszi, mert aggódik érted, és még ha úgy is érzed, nem rá tartozik a dolog, egy megnyugtató választ ő is megérdemel.

Szűz

Aki a múltban keresi a boldogságot, az a jelenben nem építhet boldog jövőt. Arra fordítsd a figyelmedet, ami most van, és ami még eljöhet, és ne az elszalasztott lehetőségek fölött keseregj, mert azok már nem jönnek vissza, viszont a bánkódás közben az újakról is lemaradhatsz.

Mérleg

Egy barátod segítséget kér tőled, és bár a pillanat most nem a legalkalmasabb, neked még sincs szíved nemet mondani neki. Lehet, hogy csak néhány jó szóra van szüksége, és pár perc után már jobban is érzi magát. Ha ennyit megér a barátságotok, ne sajnáld tőle az időt.

Skorpió

Egy váratlan helyzetben olyasmit tehetsz, ami később nem a legszerencsésebb döntésnek bizonyul, de a nagy ijedtségben nem a legjobb döntést hoztad. Ezzel nincs semmi baj, ilyenkor mindenki hibázhat, ha a kedélyek lecsillapodtak, majd végig tudod gondolni, mit kell most tenned.

Nyilas

Fáradtnak érzed magad, de most még nincs itt az ideje a pihenésnek. Tarts ki egy kicsit, mert ha ezen a nehéz időszakon átverekszed magad, hamarosan minden könnyebb lesz. Egy régi barátod a nehéz időkben is melletted lesz, és segít majd a bajban.

Bak

Ott keresed a boldogságot, ahol mások nem találták meg, de ez nem jelenti azt, hogy neked se sikerülhetne. Lehet, hogy neked másra van szükséged, mint másoknak, és ezt most végre magad előtt is képes leszel beismerni.

Vízöntő

Sokszor csak akkor kezdünk el igazán vágyódni valami után, amikor megérezzük a hiányát. Lehet, hogy neked is kicsit el kell engedned valamit ahhoz, hogy újra megtanuld értékelni az élet ajándékait. A legfontosabb, hogy semmit se vegyél természetesnek, és ne feledd, hogy van miért hálásnak lenned.

Halak

Ritkán van elég bátorságod ahhoz, hogy őszintén mondd meg, ha valami nem tetszik, még akkor is, ha tudod, hogy ezzel megbántasz másokat, de most tudod, hogy a tét elég komoly, ezért szembenézel a legmélyebb félelmeiddel is, és bátran kiállsz a véleményed mellett.

(bien.hu)

Olvasnivaló