Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 06. 02.): időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 02. vasárnap 07:20

Időjárás

Az északi tájakon lesz több a gomoly- és fátyolfelhő, de még ott is sok napsütésre számíthatunk, majd délután délnyugat felől egyre több és vastagodó fátyolfelhő sodródik fölénk. Az északi területeken néhol előfordulhat zápor, késő délutántól pedig északnyugaton zivatar is. A délnyugati, nyugati szelet élénk, északkeleten erős lökések kísérhetik, a Nyugat-Dunántúlon viszont mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Egész Miskolcon jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu oldal tájékoztatása szerint.

Horoszkóp

Kos

Azt mondják, a sors az egyik kezével ad, a másikkal elvesz, és most te is úgy érzed, mindennek meg kell fizetned az árát. Az azonban csak rajtad múlik, hogy amit kapsz, azt hogyan kezeled, és kihozod-e belőle a maximumot, vagy hagyod elkallódni az ajándékot.

Bika

Ha valaki nem ért valamit, hiába mondod hangosabban, a lényeg továbbra is rejtve marad számára. A türelem lehet az egyetlen eszköz a kezedben, ami célra vezet, de ezt a képességedet egy helyzet most alaposan próbára teheti.

Ikrek

Minden az időzítésen múlik most, ha a megfelelő pillanatban reagálsz, akkor sokat nyerhetsz, de ha a rossz pillanatban mozdulsz, akkor többet is veszíthetsz, mint amennyit kockára akartál tenni. Légy résen, és akkor nem lehet baj.

Rák

Végre jut egy kis időd önmagadra, de vigyázz, hogy ezt hasznosan töltsd, mert ha csak passzívan, a gép előtt ülve töltöd az egész napot, nem érzed majd jobban magadat, mintha dolgoztál volna. Próbálj élményeket gyűjteni.

Oroszlán

Olyan ütheti az orrát a dolgodba, akinek pedig semmi köze sem lenne hozzá. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, de azért a békét is próbáld megőrizni. Óvatosan jelezd a tapintatlanoknak, hogy tiltott területre tévedtek, és ideje visszafordulniuk.

Szűz

Most szükséged lesz a profizmusodra, hogy elháríts egy váratlan pénzügyi akadályt. A megoldás nem lesz könnyű, de végül minden a helyére kerül, és nyugodtan zárod a napodat. Őrizd meg a pozitív hozzáállásodat, hamarosan nyugodtabb idők jönnek.

Mérleg

Már közel vagy a célhoz, amikor úgy érzed, kezdesz kifogyni a lelkesedésből és a lendületből. Tarts ki még egy kicsit, és főleg ne kezdj vitákat, mert ezzel elronthatod a dolgokat, amelyek pedig rövid időn belül végre nyugvópontra kerülhetnének.

Skorpió

Sikerül meglátnod a szépséget az egészen apró dolgokban is, örömmel töltenek el a mindennapok, és megtanulod, hogy az élet minden apró ajándékát értékelni kell. Ez a hozzáállás nem csak a hangulatodnak, az egészségednek is jót fog tenni.

Nyilas

Valakivel egyértelmű megállapodást kötsz, ám ő az utolsó pillanatban visszatáncol, és nem tartja be az adott szavát. Bosszankodás helyett inkább vedd a kezedbe az irányítást, és ments a menthetőt, de ne pazarolj az illetőre még több energiát.

Bak

Szánj egy kis időt önmagadra, főzz egy illatos teát, vegyél egy langyos, habos fürdőt és kényeztesd magadat, mert nehéz időszakon vagy túl, amin csak az optimizmusod segített átlendülni. Ez most a legfontosabb fegyvered, ezért mindenképpen meg kell őrizned valahogyan.

Vízöntő

Ne hagyd, hogy a dolgok szétfolyjanak, tartsd kezedben a gyeplőt, különben nem leszel elégedett azzal az eredménnyel, amit kapsz. Nagy önfegyelemre lesz most szükséged, de cserébe sok régi problémán úrrá lehetsz végre.

Halak

Vigyázz, mert a jó szándékodat és kedvességedet valaki kihasználhatja, és nem biztos, hogy tőle is visszakapod mindazt, amivel te segítesz neki. Gondold át, hogy ki érdemli meg, hogy ráfordítsd az idődet, és ki az, aki csak elrabolja az értékes energiádat.

(bien.hu)

Olvasnivaló