Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.06.04.) – Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 04. kedd 08:24
A légörvény távolodik, de még elszórtan valószínű zápor, heves zivatar kedden. Egy ciklon hatására megnő a légkörben a felhőszakadás esélye is.
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

A legtöbb helyen felhősen indul a reggel, ám idővel szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, és általában több órára kisüt a nap kedden – olvasható a met.hu időjárásjelentésében. Reggel még főként az ország északnyugati felén, napközben már másutt is elszórt jelleggel várható eső, zápor, zivatar, utóbbi nagyobb számban az északkeleti harmadban valószínű, felhőszakadásra is ott van több esély. A szél elsősorban zivatarok környezetében lesz erős vagy viharos. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. Késő estére 13 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu keddi mérési adatai szerint a levegő minősége Miskolcon minden városrészben jó. 

Útinfó

A Miskolci Városgazda közlekedési információi szerint kedden az esős időjárás miatt nem lesz kátyúzás Miskolc belterületén. 

Azonban félpályás terelésre lehet számítani a következő utcákban:

Andor u. - Károly u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39.
Bádogos u. 7.
Bükkszentlászló Fő út 160.
Csokonai u. 100.
Derkovits u. 7.
Erenyő u. 92.
Erzsébet királyné u. 52.
Hattyú u. 1.
Igazság u. 18.
Kabar u. 21.
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.
Középszer u. 46-48.
Liszt F. u. 13/b.
Mária u.-Mogyoró u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22.
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyitrai u. 1.
Tulipán u. 2.
Szarkahegy u. 16.
Szabadság u. 14.
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37.

Horoszkóp

Kos

Izgatott vagy egy közelgő esemény miatt, és bár addig még sok dolgod lenne, egyre nehezebben koncentrálsz bármi másra. Próbálj összpontosítani, különben a várva várt esemény talán nem lesz olyan örömteli, mint amilyennek képzeled.

Bika

Nehezen tudsz elérni valakit, akivel pedig mindenképpen beszélned kellene egy fontos üggyel kapcsolatban. A várakozás egyre feszültebbé tesz, mert addig nem tudsz haladni a saját dolgaiddal. Próbálj függetlenedni az eseményektől, ez az egyetlen módja annak, hogy kézben tartsd a dolgokat.

Ikrek

Valaki olyasmit mondhat, amit te veszel zokon, pedig korántsem biztos, hogy a célzást neked szánták. Ne feledd, hogy amíg a magad lelkiismeretével el tudsz számolni, addig nincs okod arra, hogy rosszul érezd magadat.

Rák

Olyan lépéseket teszel meg, amelyek már régóta szükségesek lettek volna, azonban eddig nem volt meg hozzá a bátorságod vagy elszántságod. Most azonban a közelmúlt egy csalódásából merítesz erőt, és ez segít, hogy végre kimozdulj a holtpontról.

Oroszlán

Szívességet teszel valakinek, és bár nem vársz érte cserébe viszonzást, mégis kissé rosszul esik, amikor azt látod, gyorsan megfeledkeznek a segítő szándékodról. Ne aggódj, idővel mindenki azt kapja vissza, amit a világba küld, így te is igazságot kapsz.

Szűz

Ha úgy érzed, az egészséged a tét, akkor ne habozz félretenni minden mást, és időt és energiát szánni arra, hogy jobban érezd magadat. Ha a szervezeted és a kedved rendben van, a feladataiddal is gyorsabban és hatékonyabban haladsz majd.

Mérleg

A saját bizonytalanságodat vetíted ki egy kapcsolatra, és ez nagyon megviselheti a környezetedet. Ha rosszul érzed magad a bőrödben, próbálj mindenkitől függetlenül, önmagad tenni ellene, mert most ez lehet az egyetlen kulcs, ami a boldogsághoz segít.

Skorpió

A csalódás az élet elkerülhetetlen része, amit nem lehet úgy kivédeni, hogy nem bízol meg senkiben. Neked is szükséged van valakire, és időnként neked is fel kell tárnod a szívedet. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy jól megnézed, ki előtt nyílsz ki.

Nyilas

Egy régi, rossz szokásodtól próbálsz megszabadulni, de a beidegződésekkel nehéz leszámolni. Ahelyett, hogy folyton nemet mondasz önmagadnak, próbáld lefoglalni magadat valamivel. Minél kevesebbszer jut eszedbe a dolog, annál könnyebb lesz ellenállni a kísértésnek.

Bak

Olyan helyeken is veszély láthatsz, ahol valójában minden rendben van. Meg kell tanulnod megbízni az emberekben, és elfogadnod a változásokat, még akkor is, ha korábban ezzel kapcsolatban rossz tapasztalataid voltak.

Vízöntő

Nagy kihívás előtt állsz most, hiszen nem másoknak vagy elvárásoknak, hanem önmagadnak kell megfelelned. Ez a legnehezebb feladat, de ha ezzel is boldogulsz, már semmi nem állhat a boldogságod útjába.

Halak

Egy biztató szó, egy kedves mosoly, vagy egy apró szívesség bearanyozhatják a napodat. Ne felejtsd el ezeket visszaadni, ha nem is annak, akitől kapod, de valakinek, akivel találkozol, és úgy érzed, tehetsz érte valamit. Az önzetlen segítség jobb hellyé teszi a világot.

Forrás: bien.hu

Olvasnivaló