Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2024.06.07.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2024. június 07. péntek 08:07
Összességében kellemes nyári idő várható pénteken, de záporra, zivatarra is készülni kell országszerte.
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

A HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzése szerint a napsütést időnként nyugatról kelet felé haladó vastagabb felhőtömbök zavarják, emellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés is. Többfelé számíthatunk záporra, zivatarra, viszont elsősorban a délkeleti, déli tájakon jelentősebb terület maradhat szárazon. A zivatarokat viharos széllökés kísérheti, az időközben egyre többfelé északnyugatira forduló szél azonban nagyrészt mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 33 fok között valószínű. Késő estére 16 és 24 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Városszerte kiváló a levegő minősége a pmmonitoring rendszerének közlése szerint.

Útinform

A Miskolci Városgazda közlekedési információi következnek:

Félpályás terelésre lehet számítani:
Andor u. - Károly u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Bádogos u. 7
Bükkszentlászló Fő út 160
Csokonai u. 100
Derkovits u. 7
Erenyő u. 92
Erzsébet királyné u. 52.,
Hattyú u. 1
Igazság u. 18
Kabar u. 21
Kabók L. u. 20
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kiss tábornok u. 10-es postánál
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.,
Középszer u. 46-48
Köztársaság u. 47.
Liszt F. u. 13/b
Martinovics u.– Bem J. u. kereszteződés
Mária u.-Mogyoró u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22
Nagy Lajos király u. 20.
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyár u.22
Nyitrai u. 1
Sas u.-Ibolya u kereszteződésben
Sütő u. – Balassi u. kereszteződés
Szarkahegy u.16
Szabadság u. 14
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37

Horoszkóp

Kos
Igyekszel mindent kézben tartani, de néha még így is azt érzed, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás, egyre nehezebb megtalálnod a módját annak, hogy hogyan érd utol magadat. Ha már máshogy nem megy, ne félj segítséget kérni.
Bika
Nehezen tudsz leállni, de most a saját érdekedben is jobban teszed, ha egy kicsit kikapcsolsz, pihensz, mert nem csak neked van szükséged felfrissülésre, a szeretteidnek is hiányzik már a veled töltött idő. Szervezzetek együtt valamilyen programot, ne csak otthon ücsörögjetek.
Ikrek
Érzed, hogy jobb lenne távol tartani magadat valamitől, de a kíváncsiságodnak nem tudsz parancsolni. Ne feledd azonban, hogy ha egyszer már belefogtál valamibe, később nehéz lesz kiszállni belőle.
Rák
Bosszant, hogy segítséget kérsz valakitől, aki rád mindig számíthat, de ő most nem sok hasznodra van, és csak kelletlenül segít. A csendes bosszankodás helyett jobb, ha nyíltan elmondod neki, miért zavar ez a dolog. Lehet, hogy végre felnyílik a szeme.
Oroszlán
Ideje helyére tenni néhány dolgot, elrendezni magadban a lezáratlan érzelmeket. Próbálj rendet rakni magad körül, ha a környezeted tisztább és átláthatóbb, a belső békédet is könnyebben megtalálod majd.
Szűz
Nagy feladatot sikerül magad mögött tudnod, és ennek köszönhetően most sokkal nagyobb biztonságban érzed nem csak saját magadat, de a környezetedet is. Dőlj egy kicsit hátra és élvezd a megérdemelt pihenést.
Mérleg
Sokkal érzékenyebb vagy, mint szoktál, és egyetlen rossz szó is megviselhet, még akkor is, ha eredetileg nem neked szánták. Ne vegyél mindent a szívedre, és próbálj kitartani, mert a nap végén romantikus meglepetés érhet.
Skorpió
Úgy érzed, teljesen elveszel az ügyes-bajos dolgaid között, már szinte nem is találod önmagadat, és nem tudod, hogyan kellene visszanyerned az egyensúlyt. Lehet, hogy az a legjobb, ha félre teszel minden eddigi eredményt, és elölről, tiszta lappal kezded a munkát.
Nyilas
A szennyest nem lehet sokáig az ágy alatt rejtegetni, mert minél tovább dugdosod, annál kínosabbá válik. Jobb, ha most tisztába teszed a helyzetet, mert később sokkal súlyosabb problémákat kell majd kezelned.
Bak
Ha az ajtón kitesznek, most az ablakon kell bemenned, mert egy kivételes lehetőség előtt állsz, és bár nem lesz egyszerű megszerezned, ha megragadod az alkalmat, sokkal könnyebbé teheted a jövődet. Ne hagyd lerázni magad, szerezd meg, amit megérdemelsz.
Vízöntő
Olyasmit is meg kell ma tenned, amihez nem sok kedved van, és lehet, hogy máshol szívesebben töltenéd az idődet, de ha a legjobb formádat hozod, és sikerül mindenkit elbűvölnöd, akkor ez a lehetőség a későbbiekben kedvező ajánlattá fejlődhet.
Halak
Egy romantikus program szokatlan, talán váratlan helyről kínálkozik, de ne mondj rögtön nemet, mert még az is lehet, hogy kivételesen jó alkalom kínálkozik a szórakozásra. Ha nyitott maradsz az újdonságra, egészen új élményeket tapasztalhatsz meg.

Forrás: bien.hu

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!