Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.06.03.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 03. hétfő 07:45
A reggel naposan indult Miskolcon, de a jégesőtől a gyenge zivatarig széles palettát tartogathat az időjárás terülj-terülj asztalkája.

Időjárás

Erőteljes gomolyfelhő-képződésre kell számítani, amelyből sokfelé várható zápor, zivatar. A csapadékgócokat elsősorban felhőszakadás, de jégeső és erős, viharos széllökések is kísérhetik. Lokálisan jelentős mennyiségű csapadék hullhat! Zivataroktól függetlenül gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 28 fok között alakul. Késő este 15 és 22 fok közötti értékek várhatók – írja a Hungaromet.

Levegőminőség

 A pmmonitoring.hu adatai szerint a város egész területén jó a levegő minősége. 

Útinform

Miskolci Városgazda közlekedési információ következnek. A nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés,  időjárás függvényében:

Újjáépítés u.
Szitakötő u.
Ferenc u.
Kabók Lajos u.
Schweidel József u.
Bercsényi Miklós u.
Wesselényi Miklós u.
Losonczy István u.
Palota u.
Móricz Zsigmond u.
Nemzetőr u.
Endresz György u.
Ballagi Károly u.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. - Károly u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Bádogos u. 7
Bükkszentlászló Fő út 160
Csokonai u. 100
Derkovits u. 7
Erenyő u. 92
Erzsébet királyné u. 52.,
Hattyú u. 1
Igazság u. 18
Kabar u. 21
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.,
Középszer u. 46-48
Liszt F. u. 13/b
Mária u.-Mogyoró u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyitrai u. 1
Tulipán u. 2
Szarkahegy u.16
Szabadság u. 14
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Bármilyen komoly feladat elé is állítja önt az élet ezen a hétfőn, annyi energiája gyűlt össze a hétvégének köszönhetően, hogy meg fog birkózni vele. Mutassa meg a tudást, motivációt és elszántságot, ami önben lakozik! A környezete mindezt értékelni fogja.

Bika (04.20.–05.20.)
Jó hatással lesz a lelki egészségére, ha ma rendszerezi egy kicsit a dolgokat maga körül. Ez jelentheti azt is, hogy az otthonában rendet varázsol, de ha a máshol uralkodik káosz, akkor ott lásson neki először! Egy biztos: ma olyan energiái vannak, amik ahhoz segítik hozzá, hogy átlássa a dolgokat és új rendszerben helyezze el őket.

Ikrek (05.21.–06.21.)
Amennyiben elhatározta, hogy valamit elkezd, azt fejezze is be! Attól még, hogy egy bizonyos tevékenységet, feladatot már nem tud olyan kedvvel csinálni, mint korábban, nem kell azonnal feladni a dolgot. Adjon egy kis időt magának, ha alszik rá egyet(-kettőt), sok mindent másképp fog látni!

Rák (06.22.–07.22.)
A múlt héten több dolog jobban alakult, mint gondolta volna, mások viszont csalódást okoztak. Mindkét élmény kihat még erre a hétfőre, így elég kaotikus most, ahogy belül kavarognak önben a dolgok. Ne hagyja, hogy ez a lelki kakofónia visszafogja önt az új héten, nap közben próbáljon meg a jelenre, az éppen megoldandó feladatokra koncentrálni, és a múlt heti élmények levezetését pedig a legjobb egy kis mozgással, sporttal, sétával összekapcsolni.

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Az Oroszlánnak nagyon vidáman indul a napja és ezáltal a hete is! A munkahelyén és otthon egyaránt úgy érzi, hogy megtalálta a helyét, a mosolya pedig másokat is fel fog vidítani. Amennyiben ez az optimizmus belülről jön, akkor ezt egy igen fontos személy azonnal észre foja venni és értékelni fogja. 

Szűz (08.23.–09.22.)
Az önbizalma jelenleg meglehetősen mélyen lehet, ugyanis nem akarja elhinni, hogy az önben rejlő tehetséggel és tudással milyen nagyszerű dolgokat lenne képes véghez vinni. Szerencsére a barátai és a rokonai tisztán látják, hogy milyen fából faragták önt, így ha hallgat rájuk, az aggódás és negativitás helyett újra dolgozhat majd a célokért, amiket kitűzött.

Mérleg (09.23.–10.22.)
Zsúfolt, fordulatos napja lesz ez a Mérlegnek: szüksége lesz az energiatartalékokra, amikkel a hétvége ellátta önt. A napnak érdekes módon még így is lesz egy-egy csendesebb pillanata, úgyhogy ezeket mindenképpen használja ki egy kis elmélyedésre, befelé figyelésre!

Skorpió (10.23.–11.21.)
A mai napon fontos lesz, hogy apró részletekben gondolkodjon, mert ha csak az összképet nézi, akkor valami olyan mellett mehet el, ami a későbbi hetekben is nagy hatással lesz az életére. Ha nem teljesen biztos valamiben, nyugodtan kérje ki egy olyan személy véleményét, akiben megbízik!

Nyilas (11.22.–12.21.)
A nap során egy pluszfeladattal keresik meg önt, és ennek nem fog különösebben örülni. Azonban ha a másik oldalról nézi, akkor arra juthat, hogy elég sokat elárul, hogy miért önre gondolnak azonnal, ha probléma van. Úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé a teljesítményét? Álljon ki önmagáért, ez most változhat!

Bak (12.22.–01.19.)
A mai napon a Bak maradjon meg annál, amit már tud, egyébként olyan akadályokba ütközhet, amelyek leküzdéséhez segítségre lesz szüksége. Ezzel együtt azonban hallgasson az ösztöneire, és ha ezt súgják, akkor ne féljen önálló döntéseket hozni! A javára fog válni, ha nem engedi, hogy külső hatások megváltoztassák a véleményét.

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Borzaszó jól esne, ha a környezetében lévők végre meghallanák, amit ön mondani és kifejezni szeretne. Ehhez azonban az is kell, hogy bátran megszólítsa az embereket, akikkel közölni kíván bizonyos dolgokat. Ne legyen szégyenlős, tegye oda magát, vállalja fel, amit gondol, amit szeretne!

Halak (02.19.–03.20.)
A mai napon fontos döntést kell majd meghoznia. Ha nem érzi egyértelműen, hogy mi lenne a helyes irány, akkor a legjobb, amit tehet, hogy a szívére hallgat. Ez a tanács klisének tűnhet, de az ön esetében jelenleg segíthet abban, hogy az élete egy jobb irányba forduljon el. Figyeljen befelé: mit mond az a belső hang?

Forrás: 168.hu

Olvasnivaló