Ugrás a tartalomra

Nagy tervekkel készül a 10 éves évfordulóra a Sky Fanatic

Király Csaba
Utoljára módosítva
2021. december 30. csütörtök 11:59
A gyakran reggae-ska alapokra építő, miskolci gyökerű zenekar 2022-ben ünnepli fennállása 10. évfordulóját. Az énekes-frontember Nahaj Péter arról mesélt, hogy milyen különleges tervekkel várja a banda a jubileumot.

A Sky Fanatic két albumot adott ki az eltelt évtized alatt, a jubileumi évben pedig egy kislemezzel tervezik bővíteni a diszkográfiát. „Nem is biztos, hogy kézzel fogható példány lesz. Azt tapasztaltjuk, hogy tényleg egyre kevesebben vesznek lemezt, ezért valószínűleg limitált kiadásban jelenik meg. Esélyes, hogy bakeliten is elérhető lesz” – mondja Nahaj Péter.

Nahaj Péter és Bereznay András, a zenekar tagjai; Fotó: MiNap-archív

Az ezen szereplő újabb dalokhoz több videoklipet terveznek leforgatni, elmondásuk szerint „egy nagyon profi csapattal”. Az „Ebben a világban” című dalhoz készülő anyagban például „olyan embereket szeretnénk bemutatni, akiknek testi vagy lelki nehézségeik vannak az életben” – derül ki.

A tizedik születésnapra koncertturnéval is készül a zenekar, amelynek csúcspontja lesz egy miskolci fellépés. „Az a terv, hogy visszahívjuk a banda eddigi tagjait, hiszen többször volt már tagcserénk. Az elmúlt tíz év dalaiból játszanánk majd egy nagyobb koncerten” – meséli a terveket az énekes.

„A következő évtizedre készülünk és szeretnénk, ha a zenekar minden téren szintet lépne” – hallatszottak a záró gondolatok.

(Címlapkép: A Sky Fanatic zenekar fellépés után; Fotó: Sky Fanatic)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!