Ugrás a tartalomra

Ötszörös válogatott támadó érkezett

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. július 01. csütörtök 18:25
Gólerős, ötszörös válogatott támadó játékjogát vásárolta meg a DVTK Zalaegerszegről. A 32 éves Könyves Norbert az MTK, a Paks, a Vasas, a DVSC és a ZTE színeiben összesen 65 gólt szerzett az élvonalban és még 5-öt az NB II.-ben - írja a dvtk.eu.

- Mindig borsódzott a hátam, amikor itt játszottam, ellenfélként is nagyon szerettem Diósgyőrben pályára lépni - nyilatkozta Könyves Norbert. - A DVTK-nak nem az NB II.-ben van a helye, ezért nagy ambíciókkal érkeztem. Azon leszek, hogy a legjobb tudásom szerint segítsem a csapatot. Nem szeretnék most még fogadkozni, vagy ígérgetni, egy célom van, hogy visszakerüljünk az élvonalba.

- Nagyon örülök, hogy véget ért egy hosszú tárgyalássorozat és Könyves Norbert Diósgyőrbe szerződött - tette hozzá Benczés Miklós sportigazgató. - Nem egy szokványos szerződtetésről van szó, hiszen a DVTK megvásárolta a labdarúgó játékjogát a Zalaegerszegtől, amihez szükség volt a tulajdonos és a menedzsment támogatására is. Egy olyan játékos érkezett hozzánk, aki nagy segítségünkre lehet abban, hogy visszakerüljünk az élvonalba. Gólerős, válogatott támadó, aki abszolút beleillik a DVTK szakmai vezetésének az elképzeléseibe és abba a stílusba, amit a klub képvisel.

További részletek a klub hivatalos oldalán.

További hírek

Olvasnivaló