Ugrás a tartalomra

Szegeden is kétgólos hátrányba került a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. október 03. vasárnap 20:12
A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában a DVTK az elmúlt két idegenbeli mérkőzéshez hasonlóan Szegeden is kétgólos hátrányba került. A szünet után Szatmári Csaba szépített, ám ezúttal elmaradt még az egyenlítés is.
Forrás: dvtk.eu

Merkantil Bank Liga 11. forduló

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Diósgyőri VTK 2-1 (2-0)

Edzői értékelések:

Dragan Vukmir: – Nagyon örülök, a nagy küzdelemért szeretnék gratulálni a saját játékosaimnak, becsületesen dolgoztak. Az első félidő egyértelműen a miénk volt, 2-0-nál ki kell használni a nagy ziccert, és akkor a második félidő könnyű lett volna. Tudjuk, hogy a DVTK három hónapja még az NB I.-ben játszott, és milyen szép múltja van a klubnak. A DVTK-ban több jó képességű játékos lépett pályára, akik egy mozdulattal el tudják dönteni a mérkőzést, ha jó napot fognak ki. Egy helyezkedési hiba után kaptunk gólt, ezt követően az ellenfelünknek és nekünk is akadtak lehetőségeink. A végefelé majdnem megbüntetett minket az ellenfél, de hála Istennek, nem így történt. Sok sikert kívánok az ellenfélnek!

Kondás Elemér: – Az ellenfelünk a semmiből rúgott két gólt, pedig mi kezdtük jobban a találkozót. Azt követően azonban engedtünk a hazaiaknak egy gólt, a második pedig egy jól eltalált lövés után született. Nekünk viszont két méterről sem sikerült betalálni, úgy látszik, ilyen időszakot élünk. Amikor pedig eltaláltuk az ellenfél kapuját, akkor a kapusuk védett hatalmasat. Ha ennyi kevés, akkor sokkal többet kell hozzátenni az eredmény érdekében. Mostanában a szerencse nincs velünk, de ne feledjük, a szerencséért tenni is kell.

Sajnálom, hogy megtorpantunk, de nyomás alatt derül ki a játékosokról, milyen karakterek. Ezeken a találkozókon jóval többet kell nyújtani minőségben, mint amit egyes játékosoktól láttunk. El kell gondolkodni azon, hogy ez a teljesítmény elég-e a csapat eredményességéhez. Ha fele annyi tűz lenne néhány játékosban, mint bennem, akkor valószínűleg előrébb tartanánk, mint most. Ezt lehet azzal magyarázni, hogy nyomás alatt nem tudnak teljesíteni, de mindenki tudta, amikor Diósgyőrbe igazolt, hogy mire vállalkozik. Természetesen az én részemet vállalom, de a játékosoknak is vállalni kell a sajátjukat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke