Ugrás a tartalomra

GasztroPLACC - most is megtelt a tér

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 27. szombat 17:40
A Művészetek Háza előtti téren ezen a pénteken is sokféle finomság várta az ínyenceket és a szórakozni vágyókat. Kézműves falatok, finom borok és jó zene - ilyen volt az este, amit a zápor sem tudott elmosni.
Fotógaléria: Mocsári László

A finomságok a Via Piano étteremből és a Rossita olaszos kisvendéglőből érkeztek ezen a héten.  

- Már tavaly is voltunk a GasztroPLACC-on, nagyon jól érezzük magunkat, ez egy nagyon jó kezdeményezés és úgy látom, az emberek is megszerették – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Simkó Attila, a Rossita Kisvendéglő képviseletében. Mi most egy klasszikussal készültünk:  mangalica karajt hoztunk házi morzsában rántva, többek között  jégsalátával, aszalt paradicsommal és rukkolával tálalva. Desszertnek pedig egy sós karamella mousse-t hoztunk.

Borokból sem volt hiány: Hajdú Roland, a Bükki borvidék képviseletében és az abaújszántói Palkó Borászat mutatkozott be kínálatával, a zenéről pedig a Jánosi Judit és Vadász Tibor duó gondoskodott.

A hagyománnyá vált borászati és gasztronómiai eseményt minden pénteken megrendezik, hétről hétre más-más miskolci étterem és borászat mutatkozik be a PLACC-on, augusztus 16-áig.

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!