Ugrás a tartalomra

Sztárcsapattal kupázik a MEAFC-Miskolc

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 06. csütörtök 10:36
A férfi futsal Magyar Kupa 2. fordulójának keretében, január 10-én, hétfőn este az NB I-es bajnokaspiráns Haladás VSE-t fogadja az Egyetemi Körcsarnokban a MEAFC-Miskolc egyre jobb formát mutató NB II-es gárdája. A házigazdák szeretnék alaposan megnehezíteni a válogatottakkal érkező, a nemzetközi porondon is jegyzett Haladás VSE dolgát.

-  A Magyar Kupa 1. fordulóban a Kincsem Lovaspark ellen elért 5-2-es győzelemmel jutottunk tovább – tudtuk meg Czékus Sándortól, az NB II Keleti-csoportjában szereplő MEAFC-Miskolc technikai vezetőjétől. - A bajnokságban az utóbbi időben sikerült bravúros eredményeket elérnünk, és a játékunk is bizakodásra ad okot a jövőre nézve. A papírforma persze nem nekünk kedvez, de mi mindent megteszünk majd azért, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát és kiszolgáljuk a remélhetően minél nagyobb számú közönségünket. Azt azonban tudni kell, hogy a Haladás VSE napjaink egyik legpatinásabb magyar futsal csapata, válogatott játékosokkal a soraiban. A szombathelyiek vezetik a férfi futsal NB I-et. Emellett a Futsal Bajnokok Ligájában képviselték legutóbb hazánkat, ahol az európai elittel vették fel a versenyt.

A január 10-én 20:30 órakor kezdődő, díjmentesen, de oltási igazolvány felmutatásával megtekinthető MEAFC-Miskolc – Haladás VSE mérkőzés szünetében tombolasorsolást tartanak.

További hírek

Olvasnivaló