Ugrás a tartalomra

A DVTK kedvéért hagyta el nevelőklubját

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. június 02. szerda 14:02
Korábbi magyar utánpótlás válogatott középpályással erősített a DVTK - írja a dvtk.eu. A még mindig csak 26 esztendős Németh Márió egyetlen profi klubja eddig a Szombathelyi Haladás volt, ahol közel 150 mérkőzésen lépett pályára.

- Nagyon komoly célokkal érkeztem Diósgyőrbe - mondta Németh Márió, a DVTK új igazolása. - Kilenc éven keresztül a Haladásban játszottam, és most hagyom el először a nevelőklubom a DVTK kedvéért. Szeretnék a csapat vezére lenni, és mindent megteszek annak érdekében, hogy visszajussunk az élvonalba, egyúttal bebizonyítani, hogy helyem van a DVTK-ban. Jól ismerem a DVTK szurkolótáborát, ellenfélként mindig nehéz volt Diósgyőrben játszani, most viszont szeretném kiérdemelni a támogatásukat, ami megsokszorozza az erőnket.

Forrás: dvtk.eu

- Németh Márió több poszton bevethető játékos, aki támadásban és védekezésben is tudja kamatoztatni erényeit. Kondás Elemér vezetőedző döntésén múlik, hogy a középpályán vagy szélső támadóként számít rá - nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. - Már régen szerettem volna együtt dolgozni Németh Márióval, beérett a munka, végre sikerült elmozdítani Szombathelyről. Korábbi csapatában rendre ő végezte el a pontrúgásokat, bízom benne, hogy Diósgyőrben is megcsillantja kimagasló rúgótechnikáját. Emellett nagyon jól cselez, bátran lép be a játékba, nem nehéz észrevenni a pályán, mert mindig történik valami, amikor hozzá kerül a labda.


Németh Márió átesett a minden részletre részletes orvosi vizsgálatokon, aláírta szerződését és június 7-én a DVTK labdarúgó csapatával kezdi meg a felkészülést. További részletek a klub hivatalos oldalán.

További hírek

Olvasnivaló