Ugrás a tartalomra

Kapust igazolt a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. június 16. szerda 19:50
A 31 éves Póser Dániel személyében tapasztalt kapust igazolt a DVTK, aki tavaly az élvonalban is bizonyította, lehet számítani a bravúrjaira.
Póser Dániel a dvtk játékosa - fotó: dvtk.eu

Póser Dániel szülővárosában, Debrecenben nevelkedett, 2009 februárjában egy Ligakupa-mérkőzésen mutatkozott be a DVSC első csapatában, ahol akkoriban Kondás Elemér a szakmai stáb tagja, Igor Bogdanović pedig a játékostársa volt. A következő három és fél évben kölcsönben a fiókcsapatnak számító Létavértes színeiben folytatta, majd Kazincbarcika érintésével lett a Békéscsaba játékosa. Két év után elfogadta az élvonalba feljutó Vasas ajánlatát, ahol a Magyar Kupában védett, az OTP Bank Ligában azonban csak a kispadon ült. A több játéklehetőség reményében Budafokra igazolt, ahol a második évben feljutott csapatával az élvonalba, és 23 mérkőzésen védte a piros-feketék kapuját. Teljesítményére nem egyszer kapta fel a fejét a közvélemény (októberben és decemberben ő mutatta be a hónap védését), bravúrok sorozata fűződik a nevéhez.

Póser Dániel miután megfelelt az ilyenkor szokásos alapos orvosi vizsgálaton, aláírta szerződését, és szerda délután már edzésre jelentkezik Diósgyőrben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!