Ugrás a tartalomra

LED-izzókat igényelt, de még nem vette át? Itt az utolsó lehetőség!

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 23. hétfő 18:16
A programban hatezren éltek az ingyenes izzócserével, azonban vannak olyanok, akik még nem éltek a lehetőséggel, nem vették át az LED-égőket. Az önkormányzat a héten még biztosít erre egy napot, mutatjuk a részleteket. 
Fotó: MiNap-archív/Horváth Csongor

Még egy napot biztosít az önkormányzat az ingyen igényelt LED-izzók átvételére azoknak, akik a Gondoskodó Miskolc program keretén belül igényelték a fényforrásokat, de mindeddig nem tudták átvenni - írja hétfő esti közleményében a miskolci önkormányzat sajtóosztálya. 

A helyhatóság felhívta a figyelmet írásában, hogy bár az átvételi időszak lezárult, szeretnének egy utolsó lehetőséget biztosítani azoknak, akik regisztráltak, de a korábban meghirdetett időpontokban nem tudták átvenni az igényelt égőket. 

Az átvétel időpontja: január 25. (szerda) 08:00 – 17:00
Az átvétel helyszíne: Polgármesteri Hivatal központi ügyfélszolgálata (3525 Miskolc, Városház tér. 8.).

A közleményben felhívják a figyelmet arra is, hogy az átvételhez szükség van a felhasználók lakcímkártyájára, valamint személyigazolványára és a regisztráció során megadott felhasználási helyhez tartozó áramszámlára, illetve az égőket biztosító cég által a regisztráltak e-mail címére elküldött szerződésre.

Amint az ismert, a Gondoskodó Miskolc program keretében meghirdetett lakossági LED-csere sikeresen lezárult. A program keretében mintegy hatezer fő sikeresen regisztrált, részükre mintegy hetvenezer LED égőt osztottak ki.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!