Ugrás a tartalomra

Megéri Drupal tárhelycsomagra előfizetni?

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 16. csütörtök 10:05
A normál webtárhelyek megfelelőek lehetnek egy Drupal alapú honlap számára. Ugyanakkor a Drupal tárhelycsomagoknak vannak olyan előnyei, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A Drupal tárhelycsomagok előnyei

A Drupal egy olyan keretrendszer (CMS), amit világszerte rengetegen használnak. Grafikus adminisztrációs felülettel rendelkezik, az ingyenes sablonokkal pedig olyanok is tetszetős weboldalakat hozhatnak létre, akiknek nincs nagy tapasztalata e téren.

Az AB Plusznál elérhető Drupal tárhelycsomagokhoz jár a Softaculous alkalmazás, amely segítségével néhány perc alatt könnyen telepíteni lehet magát a CMS-t. A telepítő használata rém egyszerű, csak követni kell a lépéseket és már használatba is lehet venni a Drupal alapú weboldalt.

Az AB Plusz továbbá garanciát vállal arra vonatkozólag, hogy az ilyen csomagok igénybevétele esetén a közkedvelt keretrendszerek megbízhatóan működnek. Nemcsak pusztán optimálisan futnak az ilyen tárhelyen lévő weboldalak, hanem biztonságosak is. A hackerek ugyanis előszeretettel törik fel a CMS-ekkel létrehozott oldalakat, ám az AB Plusznál felkészültek erre. Fejlett CXS FTP és WEB védelmet használnak, ami alaposan megnehezíti a rossz szándékú személyek dolgát.

Mit tartalmaz egy Drupal optimalizált tárhely?

Alap, medium, maxi vagy giga webtárhelycsomagot szeretnél? Az AB Plusznál e négy lehetőség közül választhatsz. Ahogyan azt a nevük is sejteti, eltérő méretű tárhely áll rendelkezésedre a különböző csomagok esetében. Az alap esetében 2 GB SSD tárhellyel kalkulálhatsz, ami egy bemutatkozó oldalhoz bőven elegendő lehet. A giga csomaghoz 20 GB jár, ami már egy komplexebb, nagyobb forgalmat lebonyolító oldal stabil működéséhez is alkalmas.

Minden csomaghoz korlátlan mysql és e-mail-cím jár. A magyar cpanel tárhelykezelőt olyanok is hamar meg tudják tanulni használni, akiknek ebben nincs gyakorlata. Az összes Drupal webtárhelycsomag részét képezi az SSD RAID-10 ultra rendszer.

Így tudsz megrendelni egy csomagot

Az AB Plusz esetében a tetszőleges csomag alatt megjelenő “Megrendelem” gombra kell klikkelni. Ezt követően a rendszer felkínálja, hogy új domain nevet regisztrálj, átregisztráld a domain neved vagy a már meglévőt használd.

Ezt követően értelemszerűen ki kell tölteni a megrendeléshez és a fizetéshez szükséges adatokat. Amint megkapod a számlát, érdemes mielőbb kifizetned. Amint a pénz beérkezett a szolgáltatóhoz, máris küldik a webtárhely eléréshez szükséges adatokat és információkat. Ezekkel fel tudod tölteni a weboldalad, majd a hozzá kapcsolódó e-mail-címek beállítására is sort keríthetsz.

A 30 napos pénzvisszafizetési garanciának hála nem kell azon aggódnod, hogy vajon jó helyre teszed-e a voksodat, ha az AB Pluszt választod. Így ugyanis ha időközben rájössz, hogy nem felel meg számodra ez a szolgáltató, akkor bármikor indoklás nélkül felmondhatod a szerződést, és vissza is kapod az éves előfizetés díját.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!