Ugrás a tartalomra

Megilletődötten kezdték a bajnokságot

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 01. hétfő 19:09
A Női Röplabda Extraliga 3. fordulójában a DVTK a balatonfüredi Szent Benedek RA együttesét látta vendégül hétfő délután.

Az első két szett bátortalanabb játéka után – olvasható a klubhonlapon – a harmadik játszmában már nagyobb küzdelemre sarkallták ellenfelüket a piros-fehérek, de a Szent Benedek csapata így is megérdemelt 3:0-ás győzelmet aratott a Generali Arénában.

Juhász Ákos képgalériája

Női Röplabda Extraliga, 3. forduló, eredmény:

DVTK - Szent Benedek RA 0:3 (-12, -11, -19)
Miskolc, Generali Aréna, 200 néző. Játékvezető: Rácz Gábor, Csizmarik József.
DVTK: Kiss E. 5, Sylejmani 7, Godó 7, Jović 6, Kalmár 1, Egri 1. Csere: Balogh, Kundrák (liberók), Sitku, Zsofnyák. Vezetőedző: Farkas Mihály.

Farkas Mihály, a hazaiak vezetőedzője azt nyilatkozta a lefújást követően, hogy egy nagyon jó csapat ellen kellett ma felvenniük a harcot három hiányzóval, és ez az első két játszmában meg is látszódott.

– Meg illetődötten, bátortalanul, az ellenfelet túlságosan tisztelve játszottunk. A harmadik szettben nagyjából stabilizáltuk a fogadásainkat, és kreatívabban tudtunk támadni. Kicsit jobban működött a blokkunk is, ha másnak nem is, annak örülök, hogy a harmadik játszmában tizenkilenc pontig jutottunk – mondta.

További hírek

Olvasnivaló