Ugrás a tartalomra

Minap - Indító (2024.02.29.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 29. csütörtök 10:35
Tovább folytatódik a szokásosnál enyhébb idő, az Ikreknek nehéz döntést kell ma meghoznia.

Időjárás

Folytatódik az enyhe idő, a februárt újabb rekorddal zárhatjuk. A következő napokban változékony lesz a felhőzeti kép, csapadékra pénteken van legnagyobb esély. Ma általában fátyolfelhős időre számíthatunk, ám időszakosan erősen felhőssé válhat az ég. Néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. A szél csak kevés helyen élénkül meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul, a délkeleti tájakon mérhetjük a magasabb értékeket. Késő estére 6 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet - írja csütörtök reggeli előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Miskolcon többnyire megfelelő a levegő minősége, az Egyetemvárosban és az Avason kifejezetten jó, de tíz mérőponton, például a Szentpéteri kapu és Martinkertváros vonalában ennél rosszabb eredményt mutatkozott a reggeli órákban – írja a pmmonitoring.hu oldal.

Útinform

A Miskolci Városgazda Facebook-oldalán arról tájékoztat, hogy csütörtökön félpályás terelésre lehet számítani a következő utcákban:

Alföldi u. 4
Bencések útja 79
Bodrogi Zsigmond u. 9
Erzsébetsétány 53/a
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Hajós Alfréd u. 16
Jókai u. 12.
Kis-Hunyad u. 49
Major u. 18
Medgyessy F. u. 4.,
Puskás T. u. 5
Soltész N. K. u. 36
Zsigmondi u. – Sajószigeti u. kereszteződés
Takta u. 17
Tapolcarét u. 10.

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)

A szervezeted teljesen lemerült ezen a héten, és nagy szükséged van egy kis pihenésre. Ne csak a testedet pihentesd, hanem a szellemedet is, engedj el minden negatív érzést, és koncentrálj most a jó dolgokra, különben össze fogsz roppanni a terhek alatt.

Bika (04.20.–05.20.)

Jól boldogulsz egyedül, most mégis jól esne, ha valaki, aki rád mindig számíthat, téged is támogatna egy kicsit. Ha nem mondod ki, mire van szükséged, erre kevés az esély. Nem szégyen segítséget kérni, meglátod, a szeretteid örömmel rendelkezésedre állnak, bármiről is legyen szó.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Lehet, hogy egy nehéz döntést kell ma meghoznod, de ha fájdalmas is lezárni valamit, ha egyszer vége, többé nem árthat neked tovább. Van, amikor jobb nem tovább harcolni a dolgokért, hanem elengedni őket, mert csak ez segít hozzá a boldogsághoz.

Rák (06.22.–07.22.)

Élvezd ki a mai napot, minden apró ajándékával együtt. Ma végre rád mosolyog a szerencse, minden a terveid szerint alakul, és egy régóta zavaró apróságnak is sikerül pontot tenni a végére. Ha valami mégis balul sikerülne, ügyet se vess rá, a nap végére maguktól elsimulnak a dolgok.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Rossz híreket kapsz, amelyek beárnyékolhatják a napod első felét, de hamarosan sikerül mindent tisztázni, és kiderül, hogy a baj nem olyan nagy, mint elsőre gondoltad. Ha összefog a család, együtt minden gondot megoldotok, és még az is kiderül, ki az, akire a bajban igazán számíthatsz.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kétszer is gondold ma meg, mit mondasz, mert egy rosszindulatú pletyka formájában visszatalálhat hozzád az az elejtett információ, amit meggondolatlanul kifecsegtél. Mivel nem szeretsz visszaélni mások bizalmával, a te fejedben meg sem fordul, hogy mások mire képesek egy apró információmorzsával.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Szeretnél végre megpihenni valaki oldalán, de a bizalmad megingott, és nehéz helyreállítani. Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz. Ha úgy döntesz, maradsz, félre kell tenned a régi sérelmeket, ha viszont ez nem megy, akkor itt az ideje tovább lépni, és új utakon keresni a boldogságot.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem minden arany, ami fénylik, és egy elsőre kedvezőnek tűnő ajánlatról később kiderülhet, hogy van néhány kevésbé vonzó részlete is. Mielőtt rögtön nemet mondanál, még gondold át a dolgot, mert lehet, hogy az eredmény még így is megéri. Elvégre ingyen úgysem adnak semmit.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Dolgozol az önmegvalósításon, de ez nem egyszerű, ha közben a megélhetésért olyasmivel is kell foglalkoznod, ami nem feltétlenül inspiráló. Ne feledd, ha olyan egyszerű dolog lenne megtalálni önmagadat, nem is lenne akkora katarzis a felszabadulás. Dolgozz tovább keményen, és ne veszítsd el a hitedet!

Bak (12.22.–01.19.)

Az igazság néha fájdalmas, mégis jobb, mint hazugságban, illúzióban élni. Valamivel kapcsolatban már régóta tudod te is, hogy nem a valós képet látod, de eddig könnyebb volt hinni a szemednek. Ma viszont lehull a lepel, és nem tudod tovább színlelni, hogy mindent rendben látsz. Talán elsőre ijesztő lesz, de csak ez vezet megoldáshoz.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Úgy érzed, te mindent megtettél, valakinek ez mégsem volt elég. Gondold át, hogy tényleg a legjobbat adtad-e magadból, vagy csak sütkéreztél a másik szeretetében. Ha tényleg úgy érzed, nem tudsz ennél több szeretetet adni, de a másiknak ez nem elég, akkor talán nem vagytok egymáshoz valók.

Halak (02.19.–03.20.)

Ne félj kimondani, amit gondolsz, még akkor sem, ha lesz, akiknek ez nem tetszik. A véleményeden nem változtathatsz, ezért jobb, ha kiállsz mellette, és elkezded idejében elfogadtatni másokkal is, mert a tagadás hosszú távon nem fog működni.

Forrás: bien.hu
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!