Ugrás a tartalomra

Minap-Indító (2024.03.04.) - Időjárás, Levegőminőség, Útinform, Horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 04. hétfő 07:57
A hét alighanem legmelegebb napja lesz a mai.

Időjárás

A párásság, ködfoltok feloszlása után alapvetően napos időre számíthatunk a délnyugat felől növekvő fátyolfelhőzet és a kevés gomolyfelhő mellett. Ugyan a legtöbb helyen nem várható csapadék, egy-egy zápor kialakulása nem kizárt. A déli, délkeleti szelet csak néhol kísérik élénk lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között valószínű. Késő estére többnyire 4 és 12 fok közé hűl le a levegő - írja a Hungaromet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. 

Levegőminőség

A levegő minősége meglehetősen vegyes Miskolcon. Míg a külvárosi részeken számos ponton jónak minősül, addig a belvárosi bizonyos szegleteiben akár erősen szennyezett mértéket is mutatnak a műszerek – derül ki a Pmmonitoring oldaláról.

Útinform

miskolci Városgazda szombat reggeli információi szerint félpályás terelésre lehet számítani a következő utcákban:

Alföldi u. 4
Bencések útja 79
Bodrogi Zsigmond u. 9
Hajós Alfréd u. 16
Kőműves u. 31.,
Major u. 18
Medgyessy F. u. 4.,
Puskás T. u. 5
Soltész N. K. u. 36
Zsigmondi u. – Sajószigeti u. kereszteződés
Takta u. 17
Tapolcarét u. 10

Horoszkóp

Kos
A mai nap megkérdőjelezhetsz valamit, amiben eddig szilárdan hittél. Ne add fel önmagadat azért, mert a környezeted ezt várja el tőled, de azt se felejtsd el, hogy a fejlődés mindig előrelépést jelent, még akkor is, ha a változás most egy pillanatra elbizonytalanít.

Bika
Koncentrálj most a feladataidra, mert valaki megpróbálhatja elterelni a figyelmedet, ha pedig engedsz a kísértésnek, később bánni fogod, hogy hagytad elcsúszni a napirendedet. időnként lazításra, pihenésre is szükség van, de ez sokkal jobban fog esni, ha már végeztél a napi teendőiddel.

Ikrek
Céljaid megvalósítása közben egy kisebb gödörbe kerülhetsz, de ha nem döccensz ki a ritmusodból, gyorsabban kimászol belőle, mint ahogyan elsőre hinnéd. Egyszerűen ne vegyél tudomást a nehézségekről, menj tovább, ahogyan eddig is tetted, és ne bizonytalanodj el a saját képességeidben.

Rák
Próbálod megértetni a környezeteddel, hogy fontos lenne a támogatásuk egy olyan dologban, ami sokat jelent a számodra, de mintha süket fülekre találnál. Tartsd szem előtt, hogy végső soron úgyis neked kell megvalósítanod a terveidet, és ha már célba értél, ők is megértenek majd.

Oroszlán
Minél kétségbeesettebben kapálózol ma, hogy megszabadulj egy kellemetlen szituációból, annál jobban belegabalyodsz valakinek a hálójába, aki igyekszik aláásni a terveidet. A legjobb, ha csendesen kivársz: nem kell hagynod, hogy mások átgázoljanak rajtad, de a túl erős tiltakozás is felesleges, az idő majd úgyis téged igazol.

Szűz
Engedj ma a kísértésnek, hiszen nehéz napokon vagy túl, igazán rád fér egy kis kikapcsolódás. Ha van, amit elhalaszthatsz, akkor azt tedd félre a következő napra, és tarts egy kis pihenőt. Beszélgess egy barátoddal, igyál egy kávét valahol, olvass egy jó könyvet. Ha feltöltődtél, a feladatokkal is jobban haladsz majd.

Mérleg
Minden a terveid szerint alakul, te mégis félsz, hogy képes leszel-e majd helyt állni egy olyan szerepben, amit régóta szeretnél megszerezni magadnak. Ne légy bizonytalan, oka van, hogy elérted azt, amit elértél: a hosszú munka hozta be a gyümölcsét, és ha nem lennél alkalmas a feladatra, akkor most nem is tartanál itt.

Skorpió
Valaki burkolt üzenetet küld neked, talán úgy, hogy egy közeledben lévőhöz beszél, de a szavai valójában hozzád szólnak. Érdemes meghallanod és megértened, amit mond, de ne érezd úgy, hogy kötelességed lenne válaszolni, amíg a szavait nem egyenesen hozzád intézi.

Nyilas
Amikor a régi terveid egy csapásra romba dőlnek, ne arra gondolj, milyen sok befektetett energiát vesztettél el, hanem hogy mennyi mindent tanultál, és milyen sok új lehetőség tárult fel most előtted. Kreativitásodnak hála bármilyen helyzetből képes vagy kihozni a legjobbat, csak hinned kell benne.

Bak
Könnyebb elindulni egy úton, ha van melletted valaki, de néha nem éri meg a másikra várni. Az idő mindenki fölött egyformán repül, és ha úgy érzed, te most csak vesztegeted a tiédet valaki miatt, talán jobb egyedül szárnyat bontani. Ha te elrugaszkodtál, talán neki is megjön a bátorsága, és követni fog.

Vízöntő
Érdekes híreket kapsz a munkahelyeden, amelyek felkeltik a lelkesedésedet, és szívesen belevágnál egy új projektbe. Mielőtt fejest ugrasz, tartsd szem előtt, hogy a feladatok általában mindig nehezebbek, mint amilyennek elsőnek tűnnek, ha azonban úgy érzed, az eredmény megéri az áldozatot, akkor mutasd meg, mire vagy képes.

Halak
Úgy érezheted, hogy miközben az utadat keresed, csak egy helyben toporogsz, de most nem érdemes sürgetned magadat. Gondold át, merre akarsz indulni, mert később már nagyon nehéz lesz megváltoztatni a döntéseidet.

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!