Ugrás a tartalomra

Minap - indító (2024.05.29.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 29. szerda 07:34
Mi sem biztosabb jele annak, hogy itt a nyár: a verőfényes napsütés közben folyamatos zivatarveszély.

Időjárás

Az ország északkeleti felén-harmadán lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott valószínű több helyen zápor, zivatar. Nyugat felé haladva csökken a felhőzet mennyisége és a csapadék esélye. Az északnyugati szél megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű. Késő estére 15 és 21 fok közé csökken a hőmérséklet - írja honlapján a HungaroMet

Levegőminőség

Miskolc levegőminősége szerda reggel mindenhol jó a PM Monitoring Hálózat adatai alapján. 

Útinform

Miskolci Városgazda szerda reggeli közlekedési információi:

Mai napon, a nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés, időjárás függvényében:

Avar u.
Rácz Ádám u.
Andrássy Gyula u. belső
Szent Imre tér
Miklós u.
Kohász u.
Szent László u.
Toldi Miklós u.
Tinódi u.
Margittai u.
Győri utca
Katona József u.
Szathmáry K. P. u.
Aradi u.
Hermann Ottó u.
Aba u.
Vászonfehérítő u.
Győrikapu belső
Testvérvárosok útja
Világ u.
Gátőr u.
Írisz u.
Régiposta u.
Bethlen Gábor u.
Szendrei János u.
Mélyvölgy u.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Andor u. - Károly u. kereszteződés
Ács u. 7.
Bartók Béla u. 39.
Bádogos u. 7.
Csendes u. 26.
Csermőkei út 16.
Csokonai u. 100.
Derkovits u. 7.
Egressy Gábor u. 25.
Erenyő u. 92.
Erdő sor 5.
Erdő sor 17.
Erzsébet királyné u. 52.
Fő u. 62.
Kabar u. 21.
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.
Középszer u. 46-48.
Liszt Ferenc u. 13/b
Mária u.-Mogyoró u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22.
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyitrai u. 1.
Tulipán u. 2.
Szarkahegy u.16.
Szabadság u. 14.
Szentpéteri kapu Tetemvár alsó sor 2.

Horoszkóp

Kos
Nagy igazságokat és nagy hazugságokat hallhatsz ma, és neked kell eldöntened, hogy mi igaz, és mi nem. Tartsd nyitva a szemed és a füled, de főképp a szívedet, mert csak az súghatja meg, kinek érdemes hinni, és ki az, akiben jobb, ha nem bízol.

Bika
Őrült tempót diktálsz magadnak, és ez ugyan meg is látszik a munkádon, mégsem szabad elfelejtened, hogy a te energiád sem végtelen. Ha úgy érzed, fogytán az erőd, tarts egy kis pihenőt, mert a nagy hajtásban teljesen kimerülhetsz, és olyan hibát követhetsz el, amit amúgy nem tennél.

Ikrek
Valakinek mindig meglesz a véleménye arról, amit csinálsz, és mindig akadnak olyanok, akik azt hiszik, jobban értenek a dolgokhoz, mint te. Neked azonban csak saját magadért kell felelősséget vállalnod, így amíg a dolgaid jól alakulnak, nem kell senki kritikáját hallgatnod.

Rák
Egy szerencsés véletlen ma egy új lehetőség felé fordíthatja a szekeredet, már ami a munkát illeti. Érdemes megragadnod az alkalmat, hogy elsajátíts egy új ismeretet, mert ez a későbbiekben nem csak a dolgodat teszi könnyebbé, de akár anyagiakban is megtérülhet.

Oroszlán
Egyszer és mindenkorra kell leszámolnod egy rossz szokásoddal, ami már az egészségedet fenyegeti. Lehet, hogy az első lépések nem lesznek könnyűek, de minden pillanattal közelebb kerülsz a célodhoz, és szerencsére olyan is mindig lesz melletted, aki támogat majd.

Szűz
Valaki, aki csak átutazóban játszik szerepet az életedben, mélyebb nyomot hagyhat maga után, mint elsőre hinnéd. Ne tiltakozz az új tapasztalat ellen, mert valami olyasmit taníthat meg neked, amit régóta szerettél volna megérteni, de a sors csak most tette ezt lehetővé.

Mérleg
A magad döntéseit hozod meg, de néha nem árt, ha előtte kikéred mások véleményét is, mert az ő tapasztalatuk a saját benyomásaidon átszűrve közelebb vihetnek a helyes döntéshez. A felelősséget neked kell vállalni, de dönteni más is segíthet.

Skorpió
Nem könnyű távol tartani valakit a kísértéstől, főleg, ha ő maga nem akarja, hogy távol tartsd, te mégis úgy érzed, felelősséggel tartozol. Tegyél meg mindent, amit tudsz, de ha ez nem segít, tudd, mikor van itt az ideje félre állni az útból, hiszen mindenkinek a maga életét kell irányítania.

Nyilas
Most jóval óvatosabb és megfontoltabb vagy a megszokottnál, mert a tapasztalat már megtanított, hogy ne azt hidd el, amit hinni szeretnél, hanem amit a tények mondanak. Jól is teszed, ha óvatos leszel, mert valaki olyan mozgatja a szálakat, aki a maga malmára próbálja hajtani a vizet.


Bak
A múlt eseményeit nem kell mindig felhánytorgatni, azonban neked is el kell számolnod velük. Ma valami eszedbe juttathat egy régi ügyet, és lehet, hogy ez fájdalmas emlékekhez, de végül megbocsájtáshoz és megkönnyebbüléshez vezet. Ma elengedhetsz egy régi démont magad mellől.

Vízöntő
Egy családi ügyben bizonytalan vagy, félsz attól, hogy a legközelebbi rokonaid hogyan fognak reagálni bizonyos változásokra. Később azonban kiderül, hogy minden félelmed alaptalan volt, akik igazán szeretnek, azon minden számodra fontos kérdésben támogatnak majd.

Halak
Te is tudod, hogy csak egyszer élsz, mégis habozol megtenni valamit, amit szeretnél, de tartasz a következményeitől. Ne feledd, amikor a szabadságról van szó, jó szem előtt tartani, hogy nem tudjuk, milyen hosszú az élet – gondolj arra, hogy talán rövid, de arra is, hogy talán nagyon hosszú lesz, és neked szembe kell nézned a döntéseid következményeivel.

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló