Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.04.06.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 06. szombat 07:53
Fátyolfelhős időre van kilátás némi napsütéssel. Csapadék, ha lesz, klasszikus módon várható: fentről lefelé esve.

Időjárás

Napközben a vastagabb, zártabb felhőtakaró kelet, délkelet felé elhagyja az országot, mögötte főleg délutántól egyre nagyobb területen napos, fátyolfelhős időre van kilátás. Az északkeleti tájakon kevés helyen valószínű eső, zápor. A nyugatias szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul, de a legtovább felhős keleti tájakon néhol ennél pár fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 12 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet - írja szombati előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Mindenütt jó a miskolci levegő minősége a pmmonitoring.hu oldal szerint.

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Változnak a dolgok ön körül, de ezt először nagyon kaotikusan élheti meg. Igazából pedig csak arról van szó, hogy jelenleg egy fejlődési szakaszban van, ezért az aggódás és félelem helyett inkább engedje be az új dolgokat az életébe és nem kell félnie.

Bika (04.20.–05.20.)
A mai nap megfelelő lesz arra, hogy kicsit átgondolja a kiadásait, mert a rendszerezés segíthet abban, hogy jobban beossza a pénzét. Időt kell szánnia arra, hogy átgondolja, mire érdemes most költenie, és mi az, aminél inkább érdemesebb a spórolást választania.

Ikrek (05.21.–06.21.)
Remek lesz a hangulat a munkahelyén, azonban ez a teljesítményére hatással lehet. Fontos azonban, hogy figyeljen oda, mert még a végén plusz feladatokat fog magának csinálni a következő hétre. Azonban az remek hír, hogy a kollégáival ennyire kijönnek egymással. 

Rák (06.22.–07.22.)
Megfogalmazódott önben, hogy valami spontán dolgot csinálna. Szerencsére egy kollégája vagy barátja személyében meg fogja találni az erre megfelelő partnert. Lehet egy kisebb kiruccanásról lesz szó vagy egy olyan sportról, amit korábban még nem próbált ki.

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Egy váratlan lehetőséget kap egy régi ismerősétől, ám azt fogja érezni, hogy két tűz között van, mert a jelenlegi munkahelyét is szereti, és lát esélyt a fejlődésre. Gondolja át alaposan, hogy mire is vágyik pontosan, és itt az idő, hogy a szívére hallgasson.

Szűz (08.23.–09.22.)
A családi életében sok a zűrzavar mostanában, de a párja segít abban, hogy egy kicsit kiengedje a gőzt. Próbálja meg ne magára venni mások problémáit, mert csak a saját egészségére fog rámenni. Itt az ideje, hogy megfogalmazza magában, hogy a saját boldogsága a legfontosabb.

Mérleg (09.23.–10.22.)
Egy régi barátjával való találkozás feldobhatja a napját. Ezzel az ismerőssel olyan témákról is tud beszélni, amelyekről másokkal nem igazán tudott. Ha úgy érzi, hogy ez a barátság egy életre is szólhat, akkor tegyen róla, hogy többet ne szakadjanak el egymástól!

Skorpió (10.23.–11.21.)
Ma nem lesz könnyű beosztania az idejét, ezért a péntek egy kicsit rohanósra sikerül. Kicsit nyugodjon meg és próbáljon előre gondolkodni! Írja fel a fontos dátumokat és határidőket, valamint próbáljon meg a pihenésre is időt szánni a rengeteg teendő mellett. 

Nyilas (11.22.–12.21.)
A nap folyamán néhány dolog nem úgy alakul majd, ahogy tervezte, de a türelmét nem szabad elveszítenie! Figyeljen oda, hogy a dolgokat úgy próbálja meg visszaterelni a medrükbe, hogy közben nem kritizál senkit feleslegesen: így sokkal gyorsabban elrendeződik majd minden.

Bak (12.22.–01.19.)
A mai napon fontos lesz, hogy apró részletekben gondolkodjon, mert ha csak a nagy összképet nézi, akkor valami olyan mellett mehet el, ami a későbbi hetekben is nagy hatással lesz a munkájára. Ha nem érzi magát a toppon, akkor kérje ki egy olyan kollégája véleményét, akiben megbízik.

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Jól indul a napja, a munkahelyén és otthon egyaránt úgy érzi, hogy megtalálta a helyét, a mosolya pedig másokra is nagy hatással lesz. Szerencsére ez a tömérdek optimizmus a munkahelyi teljesítményére is kihat, amit a felettese is értékelni fog, és akár egy fontos lehetőséget is felkínálhat önnek.

Halak (02.19.–03.20.)
Jó hatással lehet a lelki egészségére, ha egy kicsit rendszerezi a dolgokat maga körül. Ez megnyilvánulhat abban, hogy az otthonában rendet varázsol, de ha a munkahelyén uralkodik káosz, akkor az irodájában vagy az asztalánál is kialakíthatna egy olyan rendszert, ami a jövőben is működni fog, és segít hatékonynak maradnia.

Forrás: 168.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!