Ugrás a tartalomra

Fordíthatnak a röpis lányok a bennmaradásról döntő párharcban

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. április 12. hétfő 09:30
Hétfőn délután 5-kor folytatódik az Extraligában való bennmaradásról döntő, három nyert mérkőzésig tartó párharc a DVTK női röplabdacsapata és az MTK Budapest között. A felek 1-1-es állásról folytatják a küzdelmet Budaörsön.
Mocsári László képgalériája a hazai mérkőzésről

A 7-8. helyért öldöklő csatát vívnak egymással a felek. A párharc első összecsapását simán hozták a fővárosiak (3:0), de aztán jött a piros-fehérek hazai mérkőzése, ahol óriási küzdelemben kerekedtek felül a diósgyőriek (3:2). Az alapszakaszt is beleértve először sikerült legyőzni az MTK-t a szezonban, Toma Sándor vezetőedző tehát érthetően elégedetten nyilatkozott a mérkőzés lefújását követően.

– Nagyon boldog vagyok, és egyúttal reménykedem is, hogy ez a siker önbizalmat ad a lányoknak a folytatásra, és elérjük a célunkat, amiért egész évben dolgoztunk – hangsúlyozta. – A sorozatterhelés hullámzó teljesítményt okozhat, de bízom abban, hogy a lányok szíve a helyén lesz hétfőn is. Óriási fegyvertény lenne az idegenbeli győzelmünk, hiszünk a sikerben. Sáncvédekezésben és a nyitások utáni játékban is előrébb tudtunk lépni. A nyitásfogadásban kell pontosabbnak lenni, illetve kulcskérdés az ellenfél centereinek a kikapcsolása, hiszen akkor sokkal kiszámíthatóbb az MTK játéka.

A találkozó délután 5 órakor kezdődik, a mérkőzésről szóló tudósítást azonnal olvashatják nálunk.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!