Ugrás a tartalomra

Sopronban játszik az Aluinvent DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. március 31. szerda 18:05
fotó: dvtk.eu

Elődöntőkkel folytatódnak a Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának küzdelmei. Az egyik ágon az Aluinvent DVTK a Sopron gárdájával méri össze a tudását. A két győzelemig tartó párharc első felvonása szerdán 18 órakor kezdődik a Novomatic Arénába.

- Aki ismeri a női kosárlabdát, az tudja, hogy a Sopron nemcsak Magyarországnak, hanem Európának is az egyik legjobb csapata. Lehet ellenük jó meccset játszani, ahogy ezt meg is tettük az alapszakasz utolsó meccsén, illetve lehet ellenük időszakosan partiban lenni, amire a Magyar Kupa elődöntője lehet példa. De megverni őket, az egy másik dolog, idegenben győzni pedig, az egy harmadik. Az erőviszonyokat ismerve, a párharcot nem feladva küzdünk majd, szeretnénk minél jobb mérkőzéseket játszani. Azon leszünk, hogy a lehető legjobban megnehezítsük ellenfelünk dolgát.  - mondta Földi Attila.

A mérkőzés a hunbasket.hu oldalon található szöveges közvetítés segítségével, illetve egy gyors regisztrációt és előfizetést követően a mindigtvgo.hu oldalon is nyomon követhető.

További hírek

Olvasnivaló