Ugrás a tartalomra

Itthon folytatódik a bronzcsata

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. április 14. szerda 10:46
Szerdán folytatódik a Női Kosárlabda NB I A-csoportjának két nyert mérkőzésig tartó bronzcsatája. A második összecsapáson az Aluinvent DVTK az 1-0-ra vezető Győr gárdáját fogadja. A találkozó fél 7-kor kezdődik a Generali Arénában.
Megküzdenek a bronzért. | Minap-archív fotó: Juhász Ákos

Hazai pályán aratott nagyarányú győzelmet a Győr, ezzel Iványi Dalma tanítványai lépéselőnybe kerültek a bajnoki párharcban. Most eljött a visszavágás lehetősége, szerdán Miskolcon fogadja őket az Aluinvent DVTK. Vezetőedzőjük bizakodóan nyilatkozott a klubhonlapnak.

– Igyekeztünk az előző mérkőzés hibáiból tanulni, úgy érzem, rendbe raktunk néhány dolgot, leginkább a védekezésben – mutatott rá Földi Attila. – Nagyon remélem, hogy ez szerdán vissza fog köszönni a pályán is. Biztos vagyok abban, hogy ezúttal harcosabb felfogásban fogunk játszani, és hiszek abban is, hogy számunkra csak szombaton fog véget érni a bajnokság.

Merthogy egy diósgyőri győzelem esetén szombaton dől el a bronzérem sorsa a két nyert mérkőzésig tartó csatában.

A Győr elleni szerdai találkozón a Cziffra Csaba, Győrffy Pál Attila, Tóth Cecília alkotta játékvezetői hármas dirigál.

Az érvényben lévő kormányrendelet szerint a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik, így az a szurkolók számára nem látogatható, de annak alakulását nyomon követhetik online statisztikán keresztül. Élő videós közvetítés kizárólag a mindigtvgo.hu oldalán lesz. A meccs felvételét a klub hivatalos YouTube csatornáján, valamint a Miskolc Televízióban is megtekinthetik majd.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!