Ugrás a tartalomra

Jegesmacik: vereség hazai pályán

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 19. vasárnap 20:56
Vasárnap délután a MAC HKB Újbuda csapatát fogadta a DVTK Jegesmedvék a Miskolci Jégcsarnokban. A pénteki játéknaphoz hasonlóan hamar kétgólos hátrányba került Tokaji Viktor együttese, majd Galanisz még az első harmadban szépített. A jó iramú találkozó második játékrészében mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de gólt a vendégek szereztek. A záró játékrészben Galajda Zsombor csökkentette a hátrányt, a végjátékban azonban a vendégek eldöntötték a három pont sorsát. DVTK Jegesmedvék - MAC HKB Újbuda 2-5.

Erste Liga, Alapszakasz - 2. forduló

DVTK Jegesmedvék - MAC HKB Újbuda 2-5 (1-2, 0-1, 1-2)

Miskolci Jégcsarnok, 610 néző, játékvezetők: Babic Vladimir, Soós Dániel, Kedves Alfréd, Vincze Dániel

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Doetzel, Hadobás, Walker, Galanisz, Mihalik - Hyvarinen, Wehrs, Szabad, Miskolczi, Ritó - Szirányi, Kiss R., Mattyasovszky, Lövei, Galajda - Vojtkó, Farkas M. vezetőedző: Tokaji Viktor

MAC HKB Újbuda: Bálizs (Farkas) - Pozsgai, Varga, Schlekmann, Gooch, Tóth, Macaulay, Csollák, Dansereau, Kreisz, Izaczky, Tóth, Garát, Stevens, Molnár, Djumic, Ádám, Ritter, Kozma, vezetőedző: Kangyal Balázs

0-1 12:01 Tóth (Stevens)
0-2 13:59 Gooch (Schlekmann, Varga)
1-2 19:21 Galanisz (Walker)
1-3 37:34 Schlekmann (Gooch, Macaulay)
2-3 47:51 Galajda (Lövei)
2-4 57:31 Gooch
2-5 59:22 Schlekmann (Tóth, Gooch)

Értékelés

Tokaji Viktor: A meccs elején úgy gondoltuk, hogy tulajdonképpen munka nélkül megúszhatjuk ezt az egész mérkőzést. Egy MAC ellen nem engedhetjük azt meg magunknak, hogy 0-2-re elmenjenek, hiszen látjuk, hogy mi lesz ebből. Csak kerestük a saját magunk játékát, amit tulajdonképpen a meccs második felére tudtunk megtalálni, de egész egyszerűen ott megint jött egy kiállítás, amit ki kellett védekeznünk és hiába tudtunk a meccs második felében tempót diktálni, pláne  a harmadik harmadban, egész egyszerűen elengedtük ezt a mérkőzést és emiatt én nagyon csalódott vagyok.

Kangyal Balázs: Összeségében elégedett lehetek. Az első harmadunk talán a legjobb volt amit láttam, bár nehéz egy ilyen előszezon után bármit mondani. Viszont most egész jó dolgokat csináltunk, visszanyúltunk egyszerű eszközökhöz, gólt is lőttünk emberelőnyből rögtön, aztán teljesen szétestünk. A második harmadban nem is ugyanaz a csapat volt szinte, a harmadik harmadot meg valahogy végigdolgoztuk, túléltük a hátrányokat, nem tudtunk élni az előnnyel, de a csapat életében vannak nehezebb pillanatok.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

-
Miskolc és környéke