Ugrás a tartalomra

Képernyőn az MVLC

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 30. szombat 20:52
Ismét képernyőn a Miskolci Vízilabda Club! A pólósok több bajnoki mérkőzését is élőben követhetik a Miskolc Televízióban.

Nem kezdte jól a bajnokságot a PannErgy-MVLC-Miskolc, mely négy forduló után négy vereséggel áll az OB I alapszakaszában. Legutóbb vasárnap a Szegedtől kapott ki hazai pályán a Miskolci Vízilabda Club együttese 9–6-ra.

– Nagyon fontos volt mindkét csapat számára ez a mérkőzés. Sajnos az elején volt nálunk egy rövidzárlat, amit nem engedhetünk meg magunknak. Hiába kaptunk emberelőnyöket, azokat elpuskáztuk. A védekezéssel nem volt különösebb probléma, de hat lőtt góllal nem lehet meccset nyerni, élesebbnek kell lennünk az ellenfél kapuja előtt. Dolgoznunk kell tovább, tanulni a hibáinkból és menni előre – nyilatkozta a lefújás után Kis István vezetőedző.

Az UVSE elleni, szombati mérkőzés lesz az idei első bajnoki, melyet a Miskolc Televízióban élőben követhetnek azok, akik nem tudnak kilátogatni a Kemény Dénes Városi Sportuszodába. A póló szerelmesei idén még egy mérkőzést, a Kaposvári VK ellenit láthatják képernyőnkön december 4-én. 2022-ben pedig négy összecsapást tűz műsorra a Miskolc TV: a DVSE (február 19.), a Szentes (február 26.), a PVSK (március 19) és az Eger (március 26.) elleni hazai fellépést. Valamennyi találkozó 18 órakor kezdődik.
 

További hírek

Olvasnivaló