Ugrás a tartalomra

Csalók élnek vissza a Függetlenek SZIVE nevével

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 23. kedd 12:58
A Varga Andrea polgármester-jelöltet támogató egyesület közleményében leszögezi, szervezetük telefonon nem gyűjt adományt a közösségi kampányához és azt kérik, ha valaki ezzel keresi meg a miskolciakat a nevükben, értesítsék a hatóságokat.

A Függetlenek a Szinva Városáért Egyesület (Függetlenek SZIVE) nevével élnek vissza csalók, akik telefonon a kampányra hivatkozva kérnek bankszámlaadatokat a miskolciaktól – közölte kedden délelőtt az egyesület.

– A mai napon döbbenten értesültünk arról, hogy ismeretlen csalók Varga Andrea Klára polgármesterjelöltünk nevében telefonon próbálják megszerezni jóhiszemű miskolciak bankszámla adatait, a „kampányra” hivatkozva – írták.

Hangsúlyozzák, a hívások nem tőlük származnak, és a Függetlenek SZIVE, valamint választási szövetségesei telefonon biztosan nem gyűjtenek adományt a közösségi kampányukhoz.

A miskolciaktól az kérik, legyenek óvatosak, és ne adjanak meg semmilyen személyes vagy bankszámla-információt a csalóknak.

– Amennyiben ilyen hívást kapnak, javasoljuk, hogy azonnal tegyék le a telefont és értesítsék a hatóságokat. A csalók elleni küzdelem közös felelősségünk – írja a Függetlenek SZIVE, aki azt kéri, tájékoztassák ismerőseiket a csalási kísérletről, hogy senki ne váljon áldozattá.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!