Ugrás a tartalomra

Egy biciklis nénit halálra gázoló sofőrt keres a rendőrség

police.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 14:19
Egy Bőcsön történt közúti közlekedési balesetben egy 63 éves helyi asszony hunyt el, a sofőr segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. A rendőrség most arról tájékoztatott, hogy egy Suzuki Swiftet vezetett a gázoló autós.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján november 20-án 6 óra 30 perc körül, Bőcsön, a Rákóczi Ferenc utca 85. szám előtt egy eddig ismeretlen személy, feltehetően egy Suzuki Swifttel Hernádnémeti felé haladva elütött az úttesten egy kerékpárral közlekedő 63 éves helyi asszonyt.

A kerékpáros hölgy a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt, míg a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A balesetet okozó gépjárműről jelenleg az alábbi információkkal rendelkezik a rendőrség: egyterű autó volt, amely piros utánfutót vontatott. Az utánfutón fahulladékot szállított. A baleset során az autó és az utánfutó is megsérült.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki látta a balesetet, vagy az ez idáig ismeretlen sofőrről, illetve gépjárműről információval rendelkezik, jelentkezzen!

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (3526 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Az eljárás hivatkozási száma: 05010/54139/2019. id.

További hírek

Olvasnivaló

Programok