Ugrás a tartalomra

A gyerekek körül forgott a nap, velük meg a körhinta

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 26. vasárnap 18:16
Kellemes idő és rengeteg vidám program: ez várta a gyerekeket vasárnap Miskolcon.
Mocsári László képgalériája

Vasárnap reggeltől várták a családokat a Népkertben a városi gyereknapi programok szervezői. Dodzsem, óriáshinta és körhinta, interaktív játékpark, mászófal, íjászkodás, óriás buborékshow, bohóc, pónicikli, óriás jenga, cornhole, ügyességi játékok, arcfestés, kavicsfestés, kézműveskedés, lufihajtogatás, valamint sportprogramok: minden volt, ami egy gyerkőcöt igazán lázba hozhat.

Ugrabugrálni lehetett az ugrálóvár parkban, a nagyobbakat lézerharc, míg az egész családot kishintós lovagoltatás, gasztronómiai-, játék- és kézműves vásár fogadta. 

Színpadi programokból sem volt hiány, a napot a Miskolci Mazsorett Együttes műsora nyitotta. Ezt követte a Kacagó Bábszínház: Madzag Jankó és Nyúl Dani című előadása. Majd Bogármuzsika, a Diósgyőri Jazz Tánc Klub, valamint a ZENITA „Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány” zenei válogatása jött, kifejezetten gyerekek fülére hangolva. Délután a KÖDMÖN Formációs Táncegyüttes döngölte a csűrt, majd a Csiribiri együttes lépett fel, zárásként pedig a Helikoffer együttes szórakoztatta a kicsiket. 

Mocsári László képgalériája

Nyitott szertárkapuk programsorozat keretében a tűzoltóságot is meg lehetett látogatni. Így a gyerekek beülhettek a tűzoltóautókba, és játékos keretek között szerezhetnek információkat a katasztrófavédelem tevékenységéről, a tűzoltók hétköznapjairól. A laktanyán tartott n volt filmvetítés, interaktív kérdőív, próbariasztás, eszközbemutató és a szereket, felszereléseket is bemutatták a gyerekeknek.

További hírek

Olvasnivaló