Ugrás a tartalomra

Mészöly Anna a Junior Prima Díjat is bezsebelte

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 12. csütörtök 16:33
Öt fiatal művészt ismertek el Junior Prima Díjjal színház-, film- és táncművészet kategóriában, közük a miskolci teátrum színésznőjével.
junior

2024-ben tizenhatodik alkalommal adták át a Junior Prima Díjat színház-, film- és táncművészet kategóriában, a mostani jutalmazottakkal együtt eddig már 116 fiatal magyar tehetségnek ítélték oda az elismerést - emlékeztet a kultúrával foglalkozó Fidelio magazin.

Az idei díjátadót szeptember 12-én tartották, amelyen az elismerést és az azzal járó pénzjutalmat Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős vezérigazgató-helyettese adta át a kiválasztott tehetségeknek. A díjazottakat negyvenkilenc jelölt közül választotta ki a hattagú zsűri, Balogh Gabriella, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának tagja, Káel Csaba rendező, a Müpa vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos, Máté Gábor színművész-rendező, a Katona József Színház igazgatója, Oberfrank Pál színész-rendező, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója, Orlai Tibor színházi producer és Rudolf Péter színművész-rendező, a Vígszínház igazgatója - írják.

A Junior Prima Díj színház-, film- és táncművészeti kategóriájának 2024-es díjazottjai (Fotó/Forrás: Junior Prima Díj)

 

A 2024-es díjazottak:

  • Borsi-Balogh Máté, a budapesti Örkény István Színház tagja
  • Kovács Tamás, a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja
  • Márkus Luca, a Vígszínház tagja
  • Mészöly Anna, a Miskolci Nemzeti Színház tagja
  • Nagy Ilka Janka vágó

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!