Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.05.23.) – Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 23. csütörtök 07:47
Többnyire gomolyfelhők lesznek felettünk, de az ernyőt a biztonság kedvéért csúsztassuk a táskába. Főleg az esti órákban juthatnak szerephez.

Időjárás
 

Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett az ország keleti harmadában többórás, másutt pedig sok napsütés várható. Záporra, zivatarra szórványosan - főként az északkeleti-keleti harmadban és a Délnyugat-Dunántúlon - számíthatunk. Az északnyugati szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében erős lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul. Késő estére 13 és 19 fok közé hűl le a levegő - a Hungaromet jelentése szerint, amely mindemellett csütörtökre az egész országra egyes fokozatú, citromsárga figyelmeztetést adott ki zivatarra és felhőszakadásra.

Levegőminőség

pmmonitoring.hu  adatai szerint a levegő minősége Miskolcon minden városrészben jó.

Útinfó

Közlekedési információk szerdán reggel a Miskolci Városgazda információi szerint: az időjárás előrejelzés miatt ma kátyúzási munkavégzés nem történik.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. - Károly u. kereszteződés
Ács u. 7.
Balogh Ádám u. – Dobozy Mihály u. kereszteződésben
Bartók Béla u. 39.
Besenyői u. 26.
Bollóalja u. 83.
Csendes u. 26.
Csermőkei út 16.
Csokonai u. 100.
Derkovits u. 7.
Egressy G. u. 25.
Erenyő u. 92.
Erdő sor 5.
Erdő sor 17.
Erzsébet királyné u. 52.
Fő u. 62.
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.
Középszer u. 46-48.
Mária u.-Mogyoró u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22.
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyitrai u. 1.
Tulipán u. 2.
Szarkahegy u. 16.
Szabadság u. 14.
Szentpéteri kapu Tetemvár alsó sor 2.
Zsolcai sor 162.

Horoszkóp


Kos
Valaki helyet talál neked az életében, de nem biztos, hogy ez olyan hely, mint amilyenre te vágysz. Legyél kicsit türelmes, Róma sem egy nap alatt épült fel, ma még talán ezzel a hellyel kell beérned, de ez az első lépés lehet a célod felé.


Bika
Ritkán engeded, hogy az érzelmeid átvegyék az irányítást, most mégis nehezedre esik meghúzni a határt, mivel egy számodra különösen fontos személyről van szó. Ne érezz bűntudatot, aki szeretetből gyengül el, annak nincs mi miatt szégyenkeznie.


Ikrek
Egy fontos hír a véletlennek köszönhetően újra és újra elkerül téged a mai napon, pedig, ha tudomást szereznél róla, valószínűleg más döntéseket hoznál. Maradj éber, hogy minél előbb értesülj az eseményekről, így nem fogsz lemaradni semmiről.


Rák
Egy komoly és régóta feszélyező problémára sikerül ma megoldást találnod, még ha a helyzet nem is lesz tökéletesen hibátlan. Így is nagy teher esik azonban le a válladról, és büszke lehetsz magadra, hiszen ha a helyzet nem is lesz makulátlan, ennél jobbal eddig még senki nem állt elő.


Oroszlán
Egy igazságtalan vád alól igyekszel tisztára mosni magadat, és ha nem hagyod, hogy az érzelmeid elragadjanak, akkor ez jó eséllyel sikerülni is fog. Ha a helyzet már egyértelmű, fogadd el az emberek bocsánatkérését, és ne tarts haragot, amiért rosszat feltételeztek rólad.


Szűz
Sok dologba fektettél energiát mostanában, nagy volt rajtad a nyomás, és közben talán kicsit meg is feledkeztél a saját magánéletedről. Most itt az ideje, hogy helyrerakd a dolgokat, fordíts egy kis figyelmet a párodra, mert már szinte szomjazza a romantikát.


Mérleg
Egy elsőre nehéznek tűnő feladattal jobban haladsz, mint azt gondoltad volna, de ne bízd el magadat, mert ha lazítasz a tempón, könnyen elveszítheted az előnyödet. Legyél most egy kicsit szigorú önmagadhoz, és akkor olyan eredményeket tehetsz az asztalra, amit elvársz magadtól.


Skorpió
Nem szeretsz ugyanazon a kérdésen lovagolni, de úgy tűnik, a környezeted nem tudja túltenni magát valamin, amivel kapcsolatban újra és újra téged kérnek számon. Ha már nagyon unod a dolgot, jobb, ha higgadtan, de határozottan az értésükre adod, hogy a döntés megszületett, és nem fogsz változtatni rajta.


Nyilas
Kicsit lazítani szeretnél, de valakinek más tervei vannak veled. Jobb, ha nem ellenkezel, mert a dolognak mindenképpen a végére kell járni. Hamarabb szabadulsz, ha nem húzod az időt, hanem gyorsan túlesel a szükséges rosszon.


Bak
Nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma kapcsolat, így nincs két egyforma szeretet sem. Lehet, hogy a párod nem pont ugyanúgy érez irántad, mint te iránta, de ez még nem jelenti azt, hogy az érzelmei ne lennének ugyanolyan erősek.


Vízöntő
Nehéz héten vagy túl, és most jól esne egy kis lazítás, de nem biztos, hogy otthon minden körülmény adott a felhőtlen kikapcsolódáshoz. Próbáld úgy intézni a pihenést, hogy az mindenkinek örömet okozzon, és ne felejtsd el megosztani a boldogságodat másokkal.


Halak
Ma megfoghatod a szerencse kezét, és akár egész nap is a te oldaladra billenhet a mérleg, amikor a véletlen dönti el, ki lesz a nyertes. Az is lehet, hogy egy komolyabb ügyben kacsint rád Fortuna, ezért ma megégi kisebb kockázatokat vállalni.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló