Ugrás a tartalomra

Újpesti győzelem született a Generali Arénában

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. március 24. szerda 23:36
Az Újpest 3-1-re nyert a DVTK otthonában a női röplabda Extraliga szerdai játéknapján, az 5-8. helyért zajló rájátszás második mérkőzésén.

Az Extraliga rájátszásában az 5-8. helyért folytatja szereplését a DVTK női röplabda csapata. Az Újpest elleni párharc második összecsapása jól kezdődött, hiszen a hazaiak remekül összpontosítva vezettek, és az első játszmát meg is nyerték, azonban Kovács Edina megsérült, és ezt nem bírta el a hazai csapat. Az Újpest fokozatosan felőrölte a piros-fehéreket és 3:1 arányban megnyerte a találkozót, ezzel összesítésben 2:0-ra vezet.

Juhász Ákos képgalériája

Női Röplabda Extraliga, 5-8. helyért, 2. mérkőzés

DVTK - Újpesti TE 1:3 (20, -23, -23, -19)
Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Szarka János István, Vári Péter.

DVTK: Kountoura, Kovács E., Kiss E., Beddingfield, Horton, Szajkó. Csere: Dömsödi (liberó), Kundrák, Egri, Mészáros. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
UTE: Bagyinka, Rachkovska, Bezhandolska, Petőváry, Kojdova, Carabaldi. Csere: Karabasheva, Balogh (liberók), Villám, Szabó L. Vezetőedző: Horváth András.

A mérkőzés részletes statisztikája a klub hivatalos oldalán olvasható.

Edzői értékelés
Toma Sándor: - Gyökeresen más meccset játszottunk, mint vasárnap. Jól küzdöttünk, sikerült nyomás alatt tartani az erős újpesti csapatot, büszke vagyok a lányokra. Öt miskolci volt a pályán szinte folyamatosan, azt gondolom, ez példaértékű.

A párharc harmadik összecsapására március 27-én szombaton kerül sor a két fél között. A mérkőzés 18 órakor kezdődik az UTE otthonában.
 

További hírek

Olvasnivaló