Ugrás a tartalomra

Vereség Szombathelyen

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. április 19. kedd 11:54
A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában, húsvét hétfőn Szombathelyen játszott a DVTK.
Forrás: dvtk.eu

Az első félidőben nem született gól. A második játékrészben a hazaiak büntetőből szerezték meg a vezetést, amit megtartottak a lefújásig, így Szombathelyi Haladás - Diósgyőri VTK 1-0 (0-0) lett a végeredmény - számolt be a klub hivatalos oldalán.

Játékvezető: Zierkelbach Péter (Aradi József, Horváth Zoltán).
Haladás: Verpecz - Kállai K., Csató M., Németh Mi., Bosnjak, Doktorics - Kiss B. Holdampf, Csilus T. - Tóth Mi., Horváth R., Vezetőedző: Németh Szabolcs.
DVTK: Danilović - Polgár, Hegedűs J., Szatmári, Keller - Lucas, Oláh B. - Bertus, Molnár G., Németh Má. - Eppel. Vezetőedző: Dragan Vukmir.

A mérkőzés részletei a dvtk.eu-n olvashatóak.

Edzői értékelések

Németh Szabolcs: -  Egy igazi húsvéti feltámadást láttunk ma, mert az utóbbi időben nem azt a teljesítményt nyújtottuk, amit a szurkolóink elvártak tőlünk. Jól játszott a csapat, a mezőnyben jól kombináltunk, folyamatosan veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára, védekezésben stabilak voltunk. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével.

Dragan Vukmir: - A mai mérkőzésen az ellenfelünk dominált mezőnyben, mert még nincs megfelelő erőállapotban a csapat. Az igazi ziccert mégis mi alakítottuk ki, és azon kívül is 2-3 olyan lehetőség, amiből újabb gólhelyzetet teremthettünk volna. Ugyanezt az ellenfelünk nem mondhatja el. A második félidőben szinte nem is lőttek kapura, talán egy 16-oson belüli tömegjelenet okozta a legnagyobb izgalmat. Végül 11-esből kaptunk gólt, amire nehéz bármit is mondani. A vége felé növeltük a nyomást. Eppelt sérülés miatt kellett lecserélni, de a kispadról szép sorban beküldtem a többi támadót is, de sajnos nem tudtunk kiegyenlíteni. Legalább a döntetlen benne volt a mérkőzésben.

További hírek

Olvasnivaló