Ugrás a tartalomra

Győzelemmel kezdték az évet röplabdások

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. január 24. vasárnap 09:00
A női röplabda Extraliga 8. fordulójában a rivális Balatonfüred gárdáját fogadta itthon a DVTK női röplabda csapata. A téli szünetben igazolt két idegenlégióssal egy egészen más arcát mutatta Toma Sándor együttese, amely egy fantasztikus találkozón végig nagyon önbizalommal játszva megérdemelten győzött 3:1-re a Balaton-partiak ellen.

Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 8. forduló
DVTK -  Szent Benedek-Balatonfüred 3:1 (18, -28, 22, 22)

Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Csizmarik János, Jámbor István.
DVTK: Horton 22, Szajkó 7, Mojca 30, Kountoura 5, Kiss E. 7, Egri 2. Csere: Dömsödi (liberó), Beddingfield 5, Sitku 1. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
Balatonfüred: Vacsi 9, Herbin-Baker 4, Valdez 12, Zen 1, White 16, N. Škorić 17. Csere: Szerényi 4, Vukoja 2, Fáth (liberó). Vezetőedző: Andrea Milodanović.

Edzői értékelés

Toma Sándor: - Azzal, hogy két új játékosunk csatlakozott hozzánk, alaposan meg tudtuk lepni a Balatonfüredet. Nagyon látványos és kemény mérkőzést játszottunk, amelyen rá tudtuk kényszeríteni az akaratunkat az egyébként jól játszó ellenfelünkre. Azért dolgoztunk eddig is, hogy végre nyerjünk már meg egy meccset, és bízom benne, hogy nem ez lesz az utolsó.

Andrea Milodanović: - Gratulálok a Diósgyőrnek, nagyon jól igazoltak. Remekül felkészültek belőlünk, nekünk azonban semmilyen információnk nem volt róluk. Nálunk sok a sérült, a legjobb játékosunkra nem számíthattam ma. Nem érzem reálisnak ezt az eredményt, mert ismerem a csapatomat, és többre vagyunk képesek.

A DVTK legközelebb szerdán lép pályára szintén hazai pályán. Az Újpest elleni mérkőzés január 27-én 19 órakor kezdődik a Generali Arénában.

További hírek

Olvasnivaló