Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2024.05.18.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 18. szombat 07:34
Térségünkben még szombaton is lehetnek záporok, zivatarok, hideg viszont nem lesz, akár huszonnyolc fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzése szerint az éjszaka képződött rétegfelhőzet fokozatosan szakadozik, gomolyosodik, a látási viszonyok javulnak, és a nap nagy részében napos, gomolyfelhős idő várható. Kora délelőttig, valamint a délután folyamán lehet északkeleten helyenként záporokra, zivatarokra számítani, másutt kicsi a csapadék esélye. A délnyugati szél olykor megélénkül, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is lehetnek. A hőmérséklet délután 22 és 28, késő este 15, 20 fok között változik.

Levegőminőség

Városszerte kiválló a levegő minősége - írja a pmmonitoring.hu.

Horoszkóp

Kos
A féltékenység miatt valaki olyat is ellenszenvesnek találhatsz, aki pedig nem ártott neked, és ez nincs is szándékában. Ne hagyd, hogy a zöld szemű szörny félrevezessen, mert azzal magadnak ártasz a legtöbbet, és akár egy szerettedet is elveszítheted a hatására.
Bika
Úgy tűnik, valaki nem hajlandó elfogadni a nemet, amit mondtál, és a követelődzése egyre jobban feszélyez, szeretnél már túllépni a kérdésen. Ne hagyd, hogy a célozgatásai hatással legyenek rád, ha már meghoztad a döntésedet. Csak hagyd figyelmen kívül az illetőt, és foglalkozz a számodra fontos dolgokkal.
Ikrek
Szeretnél valakit közel engedni magadhoz, de úgy tűnik, ez a személy több bajjal jár, mint amennyit te el tudsz viselni. Ha nem is mutat hajlandóságot a változásra, akkor lehet, hogy mindketten jobban jártok, ha elengeditek egymás kezét. Ha viszont mindketten dolgozni akartok a kapcsolat megmentéséért, akkor van remény számotokra.
Rák
Hiába ismétled el újra és újra a problémáidat, olyan, mintha csak a falnak beszélnél, és a környezeted nem igyekszik meghallani a tanácsaidat. Lehet, hogy jobb, ha hagyod, hogy menjenek a maguk feje után, és saját hibáikból okulva tanulják meg, ha igazad volt.
Oroszlán
Egy lélegzetvételnyi nyugalomra vágysz, ám a környezeted eseményei most nem teszik lehetővé, hogy hátradőlj. Egy rendezetlen kérdés a háttérből folyamatosan feszültséget szül, és a problémák a legváratlanabb helyzetekben ütik fel a fejüket. Ha a saját érzelmeiden úrrá tudsz lenni, már könnyebb lesz az út.
Szűz
A szerelem energiája határozza meg a napot. Az egyedülállóak számára egy titokzatos idegen személyében érkezhet a kaland, a kapcsolatban élők pedig szokatlan figyelmességre számíthatnak a kedvesüktől. Legyél nyitott az érzelmekre, hogy amikor a pozitív energia megérkezik, készen állj a befogadására.
Mérleg
Lehet, hogy úgy érzed, éppen akkor fogy el a lelkesedésed, amikor már közel kerültél a célhoz, de valószínű, hogy inkább csak megijedtél a lehetőségektől. Ne feledd, hogy ha valamire annyira vágytál, hogy ilyen sokat dolgoztál érte, akkor megéri szembenézni azzal is, amit elsőre talán rémisztőnek találsz.
Skorpió
Kezd eleged lenni abból, hogy valaki folyton bele próbál szólni a dolgaidba, és minden döntésedet kritizálja. A dolognak azonban csakis diplomáciai érzékkel vethetsz véget úgy, hogy ne legyen sértődés a vége, ezért próbáld megőrizni a hidegvéredet, még akkor is, ha ez nehezedre esik.
Nyilas
Valami nem úgy alakul a magánéletedben, mint ahogyan azt elképzelted, de ne hagyd, hogy ez túlságosan nagy hatással legyen rád. A dolgok korántsem állnak olyan rosszul, mint ahogyan azt most érzed, és ha te is egy kicsit rugalmas vagy, akkor gyorsan rendeződik a nézeteltérés.
Bak
Kitartóbb vagy, mint azt a legtöbben hinnék rólad, és csak azért, mert te nem kiabálod tele a világot a terveiddel, még kemények küzdesz a céljaidért. Éppen ezért ma a környezetedet nagy meglepetésként érheti, amikor jelentős előrelépést teszel, de te tudni fogod, hogy mindez csak a munkád gyümölcse.
Vízöntő
Nagy teher gördül le a válladról, és végre megkönnyebbülsz, fellélegzel. Noha még sok kihívás van előtted, de most már magabiztosabban nézel velük szembe. Ha volt melletted valaki, aki ebben a nehéz helyzetben is végig támogatott, akkor a közösen átvészelt nehézség még szorosabbra fűzheti a kapcsolatotokat.
Halak
Nem szeretsz fejjel menni a falnak, és a jó hírből is, amit ma kapsz, először csak óvatosan kortyolsz, mielőtt teljesen átadnád magad az örömnek. A végeredményre azonban nem lehet panaszod, pontosan azt kapod, amit szeretnél. Ha végre felengedsz, önfeledten lubickolsz majd az új környezetben.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló