Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2024.05.19.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 19. vasárnap 08:14
Nyárias hőmérsékletek és délután esetleg egy-egy zápor, zivatar - ezt ígérik vasárnapra a HungaroMet meteorológusai.
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

A HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzése szerint vasárnap reggel, délelőtt inkább a középső országrészben, délután pedig főként az ország keleti felén lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés. Arrafelé fordulhatnak elő - néhol több hullámban is - záporok, zivatarok, sőt a Dél-Alföldön heves zivatar is kialakulhat. A délies szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében viszont viharos lökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet 22 és 29 fok között változik, északkeleten marad hűvösebb az idő. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Továbbra is kifogástalan a levegő minősége Miskolcon - írja a mérőállomások adatai alapján a pmmonitoring.hu.

Horoszkóp

Kos
Megerősítésre vársz, egy jelre, ami igazolja, hogy jó irányba haladsz, de úgy tűnik, ezt most hiába is keresed. Próbálj meg hinni önmagadban, és ne bizonytalanodj el akkor sem, ha most mások nem támogatnak. Az idő téged igazol majd.
Bika
Félsz megtenni egy olyan lépést, aminek a szükségességét pedig egyre jobban érzed. Ha a környezeted reakciója miatt aggódsz, akkor fölöslegesen emészted magadat, mert ha most még kicsit ellenkeznek is, a szükség pillanatában mindannyian melléd fognak állni.
Ikrek
Olyasmit várhatsz el másoktól, aminek a teljesítésére nem biztos, hogy képesek. Lehet, hogy az elvárásaid jogosak lennének, főleg azt figyelembe véve, hogy te mit tettél meg értük, a dolgok mégsem mindig úgy alakulnak, ahogyan az fair lenne, és jobb, ha beletörődsz ebbe a dologba.
Rák
Változás van a levegőben, és akár már ma történhet valami, ami a közeli és a távoli jövődre is komoly hatással lesz. Viselkedj természetesen, a dolgok majd maguktól kialakulnak, ha pedig eljön a döntés ideje, akkor kövesd a szívedet.
Oroszlán
Valamit el kell engedned ahhoz, hogy valami újat beengedhess. Nem tarthatsz mindent a markodban, és el kell döntened, mi mennyit ér, mert amikor választásra kerül a sor, te lehetsz az egyetlen, aki a végső döntést meghozza. Rajtad múlik, minek van helye az életedben.
Szűz
Óvatos kísérleteket teszel, hogy felnyisd valakinek a szemét, mert úgy érzed, te már nem vagy képes többé helyette dönteni és felelősséget vállalni, azonban az illető túl közel áll hozzád, így nem tudom segítség és támasz nélkül útjára engedni. Az első lépéseket az önállóság felé azonban most megteheti a segítségeddel.
Mérleg
Olyan vizekre hajózol, amelyek veszélyes hullámokat vetnek, és te nem vagy biztos abban, hogy készen állsz egy ilyen megmérettetésre. Ne hagyd, hogy az első nehézségek elbizonytalanítsanak, mert akkor könnyen elveszíted az irányítást.
Skorpió
Nehéz megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, főleg, ha te mind a kettőből szeretnéd kihozni a maximumot. Vigyázz, mert valamikor a pihenésre is időt kell szakítanod, különben az állandó pörgés megbosszulja önmagát, akkor is, ha azt hiszed, hogy téged semmi baj nem érhet.
Nyilas
A megoldásról nem elég beszélni, tenni is kell érte. Ne nyugtasd magad félmegoldásokkal, mert szorít az idő, és ha nem teszed meg a szükséges lépéseket, könnyen lehet, hogy olyasmi történik, amit majd már nem tudsz helyre hozni.
Bak
Úgy érzed, ugyanazt a mókuskereket taposod, és a közeli és távoli jövő egyhangúsága letörhet. Keresd meg magadban a motivációt, mert ha most kitartasz, hamarabb érhetsz fordulóponthoz, mint gondolnád.
Vízöntő
Ha te sem tudod pontosan, hogy mi az, amit akarsz, akkor könnyen lehet, hogy azt veszíted el, ami a boldogságodhoz szükséges lett volna. Lehet, hogy miközben a célod felé haladsz, elsétálsz az igazán fontos dolgok mellett.
Halak
Nagy fába vágtad a fejszédet, és lehet, hogy már a kezdetekkor úgy érzed, hogy jobb lenne hátraarcot csinálni, de ha kitartasz, és átlendülsz a holtponton, akkor motivációt találsz a kihívásban, és örömmel látsz neki az akadályok megugrásának.

Forrás. bien.hu

További hírek

Olvasnivaló