Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.05.22.) – Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 22. szerda 07:41
Érdemes az esernyőt magunknál tartani a következő napokban is, hiszen szinte menetrend szerint érkeznek délutánonként a záporok, zivatarok.
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

A felhőzet szakadozása tovább folytatódik, és hazánk nagyobb részén a gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütés valószínű szerdán - a Hungaromet jelentése szerint. Zápor, zivatar több helyen - nagyobb számban az északkeleti-keleti harmadban, illetve a Nyugat-Dunántúlon - várható. A nyugatias szél többfelé megélénkül, helyenként - főként zivatarok mentén - megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 28 fok között alakul, délkeleten lesz a melegebb idő. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu szerda reggeli adatai szerint a levegő minősége Miskolcon minden városrészben jó. A Városház téri és a Pereces déli mérőpontról nem érkezett értékelhető adat. 

Útinfó

Közlekedési információk szerdán reggel a Miskolci Városgazda információi szerint: az időjárás előrejelzés miatt ma kátyúzási munkavégzés nem történik.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. - Károly u. kereszteződés
Ács u. 7.
Balogh Ádám u. – Dobozy Mihály u. kereszteződésben
Bartók Béla u. 39.
Besenyői u. 26.
Bollóalja u. 83.
Csendes u. 26.
Csermőkei út 16.
Csokonai u. 100.
Derkovits u. 7.
Egressy G. u. 25.
Erenyő u. 92.
Erdő sor 5.
Erdő sor 17.
Erzsébet királyné u. 52.
Fő u. 62.
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.
Középszer u. 46-48.
Mária u.-Mogyoró u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22.
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyitrai u. 1.
Tulipán u. 2.
Szarkahegy u. 16.
Szabadság u. 14.
Szentpéteri kapu Tetemvár alsó sor 2 vel
Zsolcai sor 162.

Horoszkóp

Kos

Úgy tűnik, valaki a környezetedben csak kerülget egy problémát, de nem mer nyíltan rákérdezni, te pedig nem akarsz elébe menni a dolgoknak. Lehet, hogy ha azt várod, hogy az események maguktól alakuljanak, értékes időt vesztegetsz el.

Bika

A ne szólj szám, nem fáj fejem elv különösen érvényes a mai napra, ha olyan ügyekbe ártod magad, amelyek nem rád tartoznak, könnyen olyasmibe keveredhetsz, amivel pedig nem akartál foglalkozni. Tartsd szem előtt, hogy ha nem maradsz ki valamiből, akkor a következményekkel is számolnod kell.

Ikrek

Egy régi ügy árnyképe kísért, és nehezen tudsz szabadulni a kellemetlen emlékektől, még akkor is, ha mára már messze vagy mindettől. Lehet, hogy arra van szükséged, hogy visszamenj az eredeti problémáig, és szemtől szembe nézz a félelmeiddel.

Rák

Egy régi barát fordul hozzád segítségért, és te nem tudsz nemet mondani, még akkor sem, ha az időpont nem a legalkalmasabb, és most te magad is elfoglalt és feszült vagy. Ha időt szánsz rá, hogy segíts neki, attól te is jobban fogod érezni magadat, és jobban alakulnak majd a saját dolgaid is.

Oroszlán

Kicsit gyengének érezheted magadat, emiatt lassabban haladsz a dolgaiddal, azonban, ha sietteted magadat, az csak még jobban kimerít. Próbálj erőt meríteni valami számodra fontos dologból, ha megtaláltad az inspirációdat, már az akadályokat is könnyebb lesz leküzdeni.

Szűz

Tarts egy kis pihenőt, mert most nagy szükséged van rá. Miközben igyekszel mindent kézben tartani, elfeledkezhetsz róla, hogy magadra és az egészségedre is odafigyelj. Ha intő jeleket tapasztalsz ma, ne vedd őket félvállról, nem csak a környezetednek, a szervezetednek is rendben kell lennie.

Mérleg

Valaki olyasmire csábít, amiről tudod, hogy nem kellene belefolynod, de a kísértésnek nem tudsz ellenállni. Ha a határaidat felismered, és tartod is magadat hozzájuk, akkor nem lesz gond, viszont egy különleges élménnyel gazdagabb leszel.

Skorpió

A veszély most olyan helyről leselkedik, ahonnan nem is gondolnád, ezért érdemes nyitva tartanod a szemedet. Különösen a közeli családtagjaidra figyelj most, mert lehet, hogy ők is érintettek a dologban. Azt mondják, jobb félni, mint megijedni, ezért vigyázzatok ma különösen egymásra.

Nyilas

Jól esne, ha valaki kicsit átmelegítene, mert gyengének, erőtlennek, akár magányosnak is érezheted magadat. Ma azonban a saját lábadon kell megállnod, és megtalálnod a rejtett tartalékaidat, mert különben egész nap ebben a búskomor hangulatban maradhatsz, amivel magadnak ártasz a legtöbbet.

Bak

Nehéz titok nyomja a szívedet, amit jól esne megosztani valakivel, de nem tudod, kiben bízhatsz meg ennyire. Egyelőre inkább gondolj a lehetséges következményekre, és majd csak akkor avass be valakit, ha már eldöntötted, hogy mit akarsz tenni.

Vízöntő

A szerelmi élet édes boldogságát most viharfelhők árnyékolhatják be, és ez az élet más területein is bizonytalanná, aggódóvá tesz. Próbáld feltárni az okokat, és ha megvannak, azonnal cselekedj is a megoldásuk érdekében, mert ha halogatod a dolgot, gyorsan túl késő lehet.

Halak

Egy hozzád közel álló személy miatt aggódsz, de úgy tűnik, a figyelem és a törődés, amit neki szentelsz, inkább csak zavarja őt. Hagyj neki egy kis teret, engedd, hogy a maga feje után menjen, és végül úgyis visszatér majd hozzád.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló