Ugrás a tartalomra

A legnépszerűbb streetwear trendek 2024-ben

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 22. hétfő 12:27
Az idei streetwear trendek igen összetettek, hiszen izgalmas színkavalkádot vonultatnak fel, amelyek jól tükrözik azt, ami a világban történik. Mindenki szeretne egyedi, különleges lenni, senki nem akar kimaradni az új dolgokból, követni akarja a trendeket, vágyik a stílusos megjelenésre. Ezek az irányzatok azonban nemcsak a ruhákat, hanem a kiegészítőket és persze a sneakereket is érinti. Ezeken a területeken nagy változásoknak lehetünk szemtanúi.
true to sole

 

De vajon melyek a legnépszerűbb trendek? Milyen streetwear felsőket, hoodie-kat, esetleg melegítőket érdemes beszerezni idén?

Nem csak egy stílus

A streetwear jó ideje már nem csupán egy stílus, sokkal inkább egy életérzés, egy irányzat. Ebben az évben ez a tendencia tovább mélyül, mind a ruhák, mind a kiegészítők terén. Hozzá kell tenni, hogy a stílus képviselői nagy figyelmet fordítanak az anyagra, a márkára, nem mindegy, hogy milyen jelzéssel ellátott felsőben jelennek meg egy buliban vagy fesztiválon.

A True to Sole Essentials kollekciójának atyja Jerry Lorenzo, aki anno még a kosárlabda pályán kezdte meg pályafutását, mára azonban már a divatiparban tevékenykedik. Több, mint tíz éve indította el saját márkáját, a Fear Of God brandet, amely szinte azonnal berobbant, köszönhetően annak, hogy a sportoló korábban a legnagyobb nevekkel dolgozott együtt. A márkája viszont független maradt, sosem debütált sehol, mégis hatalmas népszerűségnek örvend. A luxus brand esetében nem igazán van olyan ruhadarab, amely ne lenne azonnal sold out.

Must have darabok

A 2024-es trendek esetében is nagy szerepet játszik a Fear Of God Essentials, ahol a fő vonal a fiatalabb közösséget célozza meg. Az biztos, hogy az általa megalkotott darabok jól tükrözik a sportoló stílusát. Számtalan túlméretezett pulóvert, pólót, melegítőt, valamint farmert találhatunk a kollekcióban.

A tervezés során hangsúlyt fektettek az egyszerűségre, a letisztult színekre, valamint a prémium anyagokra. Talán ennek is köszönhető az, hogy ennyire sokan szeretik ezeket a ruhákat, bár ebben biztosan nagy szerepe van annak is, hogy minden darabon megtalálható az Essentials felirat.

Klasszikus és retró

Talán két végletet lehet bemutatni, az egyik a klasszikus, amely alapdarabokat vonultat fel, a másik a színes és retró, ahol viszont sokkal inkább a nosztalgia iránti vágy játszik szerepet. A régi divatfolyamatok és az ikonikus stílusok ismét újjáélednek, miközben a múltbéli elemeket kombinálják a modern stílussal. Ez a trend érinti többek között a kiegészítőket és a sneakereket is, amikből a True to Sole budapesti és bukaresti üzletében is hatalmas a választék.

Érdemes mindig óvatosnak lenni, hiszen az internet megjelenésével jelentősen megszaporodtak a hamisítványok. A webáruházban azonban kizárólag egyedi, eredeti darabokat találhatunk, amelyeket egyesével vizsgálnak be, majd utána kerülnek csak be a kínálatba.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!