Ugrás a tartalomra

Továbbra sincs pontja új edzőjével a sereghajtó Diósgyőrnek

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 19. szombat 21:12
A sereghajtó Diósgyőr hazai pályán 3-1-re kikapott a Zalaegerszegtől a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. A miskolci együttes továbbra sem szerzett pontot a Feczkó Tamás helyére kinevezett Geri Gergellyel, akinek ez volt a harmadik mérkőzése a kispadon.
DVTK - ZTE (1:3) - Végh Csaba képgalériája

 A vendégek kezdték jobban a mérkőzést annak ellenére, hogy még a kezdősípszó előtt cserélnie kellett Boér Gábor vezetőedzőnek, mivel Tajti Mátyás a bemelegítés során megsérült.

A zalaegerszegiek szinte szó szerint lemásolták az MTK elleni hétközi teljesítményüket, ugyanis előbb a kezdőként a harmadik mérkőzésén harmadszor eredményes Zimonyi, majd Szánthó révén kétgólos előnyt szereztek a szünetre. A fővárosi kék-fehérek ellen is így alakult a ZTE-gólszerzők sorrendje, akkor az eredmény már nem változott.

Itt a szünet után odaszegezte kapujához a ZTE a Diósgyőrt, amely csak Antal remek védéseinek köszönhetően maradt mérkőzésben. A három pont sorsa így is gyorsan eldőlt, a csereként pályára lépő Babati villámgyorsan gólpasszal hálálta meg a bizalmat, Zimonyi volt a befejező.

A hajrára a Diósgyőr erejéből egy becsületgólra futotta, de a ZTE így is magabiztosan szerezte meg a három pontot.

Diósgyőri VTK - Zalaegerszegi TE FC 1-3 (0-2)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Bogár Gergő (Garai Péter, Medovarszki János; Németh Ádám, Pillók Ádám).
DVTK: Antal - Shestakov, Szűcs K., Karan, Hegedűs J., Memolla - Márkvárt, Rui Pedro, Iszlai - Dražić, Grozav. Vezetőedző: Geri Gergely.
ZTE: Demjén - Lesjak, Szépe, Bobál G. - Szánthó, Favorov, Sanković, Bedi, Gergényi - Könyves, Zimonyi. Vezetőedző: Boér Gábor.

További hírek

Olvasnivaló