Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.05.16.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 16. csütörtök 08:08
Az ország nagy részén felhők borítják az eget, de nálunk napsütéses, fagyizós idő várható.

Időjárás

A nap nagy részében közepesen vagy erősen felhős idő valószínű az északkeleti országrészben a legtöbb napsütéssel. Helyenként - nagyobb eséllyel hazánk délnyugati felén - fordulhat elő kisebb eső, zápor. A délkeleti, keleti szél sokfelé megélénkül, a Győr-Szeged szélcsatornában meg is erősödik, amit néhol viharos lökések kísérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között várható, a nyugati határnál ennél kissé hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő - írja a Hungaromet.

Levegőminőség

pmmonitoring.hu szerda reggeli mérései szerint a levegő minősége Miskolcon mindenütt jó.

Útinfó

A  Miskolci Városgazda Facebook oldalának közlekedési információi szerint szerdán a nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés az időjárás függvényében: 

Erdélyi utca
Dorottya utca
Budai Nagy Antal utca
Lévai utca
Bihari utca
Zrínyi Ilona
Semmelweis Ignác utca
Felsőruzsin körút
Áfonyás utca
Gesztenyés utca
Szilvás utca
Visó utca
Sió utca
Radnóti utca
Pósa Lajos utca
Rét utca-vágós
Tóth Pál utca
Simándy Pál utca
Erzsébet királyné utca
Szabó Zoltán utca
Dabsy László utca
Árpád út

Félpályás terelésre lehet számítani:

Ács u. 7
Bartók B.u.5
Bartók Béla u. 39
Bollóalja u.83
Csendes u. 26
Csermőkei út 16
Csokonai u. 100
Derkovits u. 7
Előhegy u. 68
Egressy G. u. 25
Erenyő u. 92
Erdő sor 5.
Erdő sor 17
Fő u. 62
Gárdonyi G. u. 22
Középszer u. 46-48
Mária u.-Mogyoró u. kereszteződés
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyitrai u. 1
Tulipán u. 2
Szarkahegy u.16
Szabadság u. 14
Zsolcai sor 162

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
A mai napon elérkezettnek látja az időt, hogy belevágjon valamibe, amit már egy ideje fontolgatott. Bármiről is legyen szó, ne adja fel az álmait és terveit az első akadályoknál, mert napról napra könnyebb lesz! A barátai pedig mindig ott lesznek ön mellett, hogy támogassák.

Bika (04.20.–05.20.)
Talán okkal, esetleg anélkül, de csodálatosan jó kedve lesz ma a nap nagy részében! Jókedve azonban elterelheti a figyelmét a munkájáról, amit a felettese és a közvetlen kollégái nem biztos, hogy jó szemmel néznek. Szabad örülni, de közben ne felejtsen el a földön maradni, a gondolatai ráérnek később elkalandozni!

Ikrek (05.21.–06.21.)
Két személy az ön környezetében konfliktusba kerül ma egymással. Próbálja meg a feleket jobb belátásra bírni és rámutatni arra, hogy a civakodás csak hátráltatja mindkettőjüket! Ne álljon senki oldalára, inkább segítse őket abban, hogy megoldják a problémákat!

Rák (06.22.–07.22.)
Ez a nap próbára fogja tenni a Rák türelmét: bizonyos dolgok nem fognak olyan sebességgel menni, mint kéne nekik. Ne feledje azonban, hogy a türelem ezúttal is rózsát fog teremni, könnyen lehet, hogy ezúttal egy tövis nélküli rózsát!

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Egy régi barátjával való találkozás feldobhatja az egész napját és akár egy olyan tanácsot is kaphat, amit ha megfogad, akkor az a karrierjére, vagy a magánéletére is nagy hatással lehet. Ne féljen változtatni! Ha úgy érzi lépnie kell, tegye meg!

Szűz (08.23.–09.22.)
Ma közel kerül ahhoz, hogy egy titkát megtudja valaki, akinek pedig nem szeretné elmondani azt a bizonyos információt. Vajon mi ilyenkor a teendő? Gondosabban kell őriznie a titkait, vagy éppen, hogy felvállalni őket, hogy ne kelljen bujkálni és rettegni?

Mérleg (09.23.–10.22.)
Egy munka vagy feladat során nagyon elbizonytalanodhat. Ne féljen jelezni a felettesének és kollégáinak az aggodalmait, mert lehet, hogy közösen képesek lesznek megoldást találni. Higgye el, hogy nem csak saját magára számíthat, vannak segítő kezek ön körül!

Skorpió (10.23.–11.21.)
A Skorpió számára a mai napban két személy kap kiemelt szerepet. Harmadmagával tölti majd a nap legfontosabb perceit, és fontos, hogy jól az eszébe és a szívébe vésse, mi történik majd ekkor!

Nyilas (11.22.–12.21.)
Egy igazán romantikus nap vár önre! Ha kapcsolatban él, a párja valami olyasmivel lepheti meg, amire már régóta vágyott. Töltsék együtt az estét és beszélgessenek minél többet! Ha nem él kapcsolatban, ma akkor is egy romantikus meglepetésben lehet része, de azért nem lásson bele túl sokat egy kedves gesztusba – ha úgy érzi, viszonozza a kedvességet, aztán kiderül, mi lesz belőle!

Bak (12.22.–01.19.)
Igazi déja-vu-élményben lesz ma része: olyasvalamivel (vagy -valakivel) találja szembe magát, ami (vagy aki) régről ismerősnek tűnik. A mai nap még nem fogja felfedni ezt a titokzatos összefüggést a jelen és múlt között, de ne hessegesse el a gondolatot-érzést, mert ha az emlékezetébe vési ezt a mai élményt, később, a maga idejében mindent meg fog érteni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Korábban jól bebiztosította magát, és a mai nap bizonyítékot hoz majd arra, mennyire jól tette, hogy elővigyázatos volt. Jobb félni, mint megijedni – a legjobb pedig nem is félni!

Halak (02.19.–03.20.)
A Halaknak ma kinyílik egy ablak, amin csak rövid ideig lesz lehetősége betekinteni. A horoszkóp szerint érdemes minél előbb, akár rögtön még ma élnie a lehetőséggel, mert nem fog örökké tartani ez az állapot, hogy megteheti.

Forrás:168.hu

További hírek

Olvasnivaló