Ugrás a tartalomra

Újra együtt játszhat a Neymar-Messi duo

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 26. szombat 18:04
Thomas Tuchel menesztésével nagy keringőbe kezdhet a Barcelona és a PSG.

A francia klub karácsonykor jelentette be, hogy meneszti Thomas Tuchelt és csapatát - aki egyes hírek szerint a Barcelona kispadjára ülhet. A Le Parisien inormációi szerint a Paris Saint-Germain vezetőedzői pozíciójának legnagyobb várományosa ezután az argentin Mauricio Pochettino. Ugyanez a lap úgy tudja, az argentin szakember kiszemelte a következő nagy igazolást: honfitársát, Lionel Messit csábítaná a Barcelonából Párizsba.

Az MTI a következő értesüléseit tette közzé az ügyben:

Pochettino egybehangzó sajtóhírek és a fogadóirodák szerint is a legesélyesebb, aki Thomas Tuchel helyére léphet a PSG kispadján. A német vezetőedzőt a sajtó szerint menesztették, de a francia a klub ezt hivatalosan még nem erősítette meg.

Az argentin tréner 2001 és 2003 között a Paris Saint-Germain játékosa volt, edzőként pedig irányította Spanyolországban az Espanyol, Angliában pedig a Southampton és a Tottenham Hotspur együttesét is, utóbbival 2019-ben Bajnokok Ligája-döntőbe jutott.

Lionel Messi távozása kapcsán eddig a legtöbben a Manchester Cityt emlegették, de mivel a leendő vezetőedző a honfitársa, és mivel jó barátja, egyben korábbi csapattársa Neymar is a PSG-nél szerepel, így Párizsba is vezethet az útja, ha elhagyja Barcelonát.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!