Ugrás a tartalomra

F1: Vettel énekelve, egy ismert dal szívhez szóló átiratával búcsúzott a Ferraritól, mutatjuk a fordítást

nemzetisport.hu
Utoljára módosítva
2020. december 16. szerda 21:19
Sebastian Vettel hat idény után távozik a Ferraritól, énekelve köszönt el a csapattól az idényzáró Abu-dzabi Nagydíjat követően.

- Élveztem, hogy veletek lehetek - mondta csapatának a négyszeres világbajnok német pilóta, aki 2021-től az Aston Martinná alakuló Racing Pointtal áll rajthoz. A németnek gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy csatlakozhatott a vörös csapathoz, ám az együttműködés nem úgy alakult, ahogyan a felek várták. Bár a négyszeres világbajnok a 118 közös verseny során 55-ször állhatott fel a dobogóra, és ebből 14 alkalommal annak a felső fokára, egyéni és csapathibák miatt elmaradtak igazán nagy sikerek.

Forrás: essentiallysports.com

„Sok fantasztikus pillanatot is megéltem a csapattal, és amikor nagyon izgatottá váltam, valamiért mindig dalra fakadtam. Szóval úgy érzem, ez egy jó módja volt a búcsúnak, hogy énekeljek még utoljára. Egy nagyon ismert olasz számra esett a választásom, Adriano Celentano Azurro című számára. Kissé megváltoztattam a szöveget, így remélem, nem kerülök bajba a szerzői jogok miatt. Úgy érzem, ez jó módja volt annak, hogy kifejezzem a hálámat a csapat felé" – nyilatkozta a német versenyző.

Vettel dala:

 

 

Íme a Vettel által átírt dalszöveg:

Ti vagytok a vörös csapat,
Szenvedélyesek vagytok,
És sosem adjátok fel.
Eljött a búcsú ideje,
Élveztem, hogy veletek lehetek.
Éreztem a varázslatotokat. Kivételes érzés volt.
Srácok, köszönet mindenért,
Hiányozni fogtok.
Üdvözlet mindenkinek Maranellóban!
Megérdemlitek, hogy titeket is megemlítselek.
És most búcsúzom. Minden jót kívánok nektek!
Legyetek boldogok és egészségesek!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!