Ugrás a tartalomra

Győri győzelem a miskolci kosárrangadón

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. december 12. szombat 21:11
Nem sikerült itthon tartani a pontokat.
(Mocsári László képgalériája)

A bajnoki alapszakasz 15. fordulójának összecsapásán az UNI Győr MÉLY-ÚT ellen mérte össze tudását az Aluinvent DVTK együttese. Az első félidő ugyan még kiegyenlített játékot hozott, a fordulás után azonban állva hagyta ellenfelét az UNI Győr MÉLY-ÚT, amely teljesen megérdemelt, 77-57-es győzelmet aratott a Generali Arénában.

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 15. forduló
Aluinvent DVTK - UNI Győr MÉLY-ÚT 57-77 (18-20, 19-14, 10-23, 10-20)

Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezetők: Cziffra Csaba, Csabai-Kaskötő Brigitta, Balogh Gyula.
DVTK: Medgyessy, Kányási, Pusztai, Kiss A., Hayes. Csere: Aho, Mokango, Tóth F., Vukov. Vezetőedző: Földi Attila.
Győr: Kiesel, Dubei, Dombai, Török Á., Mompremier. Csere: Kéita, Weninger, Lass, Barnai. Edző: Iványi Dalma.

Edzői értékelés

Földi Attila: - Nehéz értékelni a mai találkozót. Egy félidőig szépen játszottunk, sőt, ez igaz a második félidő elejére is. Amikor azonban az ellenfél átvette a vezetést, érthetetlen módon szétestünk. A negyedik negyedre pedig nem is hittünk abban, hogy vissza tudunk jönni. Több harcra kész játékosa van a Győrnek, a jó tengelyhez mások is felzárkóztak. Nálunk Keyona hozza a sok pontot, de neki és Megyónak nem akadtak társai.  

Iványi Dalma: - Nagyon örülök a győzelemnek és büszke vagyok a csapatomra, mert szépen játszottunk ma. Az eredmény talán nem ezt mutatja, de kemény mérkőzés volt, mindkét csapat felkészült a másikból, és a múlt heti meccshez képest próbált újdonságot csempészni a játékba. A győzelmünk kulcsát abban látom, hogy a lagymatagabbb első félidő után a másodikban ritmust tudtunk váltani, és a lányok szívüket-lelküket kitették a pályára.

 

További hírek

Olvasnivaló