Ugrás a tartalomra

A sereghajtótól kaptak pofont a piros-fehérek

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 14. vasárnap 22:39
Az OTP Bank Liga 29. fordulójában Kaposvárott játszott a DVTK. A tavasszal megszokott kezdőcsapatból többen is pihenőt kaptak erre a vasárnapra. Az első félidőben a hazaiak egyértelmű lesállás után szerzett góllal jutottak vezetéshez. A szünetben négyet cserélt a DVTK, azonban rögtön a második játékrész elején a hazaiak növelték előnyüket büntetőből. A diósgyőriek benyomták a saját 16-osukra a zöld-fehéreket, akik kontrákra rendezkedtek be, végül ez hozta meg a harmadik találatot - írja a dvtk.eu.

Kaposvár - DVTK 3-0 (1-0)

OTP Bank Liga 29. forduló

Kaposvári Rákóczi FC - Diósgyőri VTK 3-0 (1-0)
Kaposvár, Rákóczi Stadion, 1000  néző. Játékvezető: Berke Balázs (Szécsényi István, Becséri Gergely; Bognár Tamás, Szilasi Szabolcs).
Kaposvár: Pogacsics - Nagy J., Szabó A., Ur, Hadaró - Bévárdi, Trebotić - Nagy R., Szakály A., Palić - Ádám M. Vezetőedző: Disztl László.
DVTK: Antal - Vági, Polgár, Szűcs K., Memolla, - Márkvárt, Adukor - Korbély, Rui Pedro, Cortés - Ivanovski. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Memolla helyett Vági, Cortés helyett Kiss T., Korbély helyett Kiss T. és Ivanovski helyett Molnár G. mind a 46., Polgár helyett Tabaković a 69., Nagy R. helyett Balázs és Palić helyett Nagy T. a 70., Ádám M. helyett Csiki a 75. percben. 
Sárga lap: Korbély a 39., Ur a 45+2., Ivanovski a 45+2., Feczkó Tamás a 45+2., Márkvárt a 65., Kiss T. a 76. percben. 
Gólszerző: Bévárdi (1-0) a 8., Nagy R. (2-0, 11-esből) a 48., Nagy J. (3-0) a 89. percben.

Kulcspillanatok
8. perc: A lesről vissza nem lépő Ádám kapott labdát a jobb oldalon, laposan középre gurított, Bévárdi Zsombor a lábak között a hálóba lőtt, 1-0

48. perc: Bévárdi nyúlt bele egy felszabadító láb útjába a 16-oson belül, büntető a hazaiak javára. A 11-es pontról Nagy Richárd a hálóba bombázott, 2-0

89. perc: Csiki vezette a támadást, megvárta, amíg a hosszún Nagy János felért, és pontos középreívelését a társ a jobb felső sarokba fejelte, 3-0


Edzői értékelések
Disztl László: - Nagyon örülök, hogy hosszú idő után sikerült nyerni. Jól sikerült a mai mérkőzés, játékban is az ellenfél fölé nőttünk. A mai mérkőzésen sikerült azt az egységet megmutatni, ami a csapatra jellemző. Nagy szívvel játszottunk, minden labdáért megküzdöttünk, mindent megtettünk a jó eredményért, boldog vagyok, hogy örömet tudtunk szerezni a szurkolóinknak.

Feczkó Tamás: - Ezek is mi vagyunk! A keretet 25 labdarúgó alkotja, mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyítsa, helye van a csapatban most és a jövőben is. Sajnos ma többen nem azt nyújtották, amit vártunk. Látni kell, hogy elfogytunk, ha jövőre komolyabb célokat akarunk kitűzni magunk elé, akkor a keretben minőségi változtatásokat kell végrehajtani. A Kaposvár teljes mértékben megérdemelte a győzelmet, többet tett érte. Az első félidőben nem találtuk a passzsávokat, a lecsorgó labdákat nem gyűjtöttük össze, nem volt test a test elleni harc a játékunkban. A szünetben cseréltünk, de egyből jött a büntető. Ezt követően mindent megtettünk, hogy gólokat szerezzünk, de nem volt területünk, a hazaiak hősiesen védekeztek, beleléptek minden lövésbe, minden passzba, így nem tudtunk kimondottan nagy gólszerzési lehetőséget kialakítani. Önfeláldozóan védték a saját kapujukat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!