Ugrás a tartalomra

Megvonták az LMP parlamenti frakciójának beléptetési jogát

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 13. kedd 14:24
Kövér László a mai napon fél évre megvonta az LMP frakció minden beléptetési jogát azért, mert a párt beengedte a karzatra a Tanítanék Mozgalom aktivistáit, akik azután az ülésnek hátat fordítva, egyenpólóban jelezték, hogy nincs más céljuk, mint tisztes megélhetés mellett tanítani. 
Fotó: Internet

A Fidesz az elmúlt hónapokban sokadszorra bizonyította, hogy nem megoldani akarja az ország legsúlyosabb problémáit, hanem egyszerűen eltagadni- tette közzé kedden az LMP. 

Mindent megtesznek, amire lehetőségük van, hogy elhallgassák a pedagógusok kiábrándító helyzetét, és az ebből következő tiltakozásokat. A mi dolgunk, hogy ennek pont az ellenkezőjét csináljuk. Ezért hozhat bármilyen büntetést Kövér László, nem fogunk változtatni azon az álláspontunkon, hogy ha valaminek van helye a magyar parlament falai között, az az, hogy minden eszközzel felhívjuk a figyelmet és mindenkinek lehetővé tegyük, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy Magyarországon ma a pedagógusok súlyos jogfosztottságban, kivéreztetett egzisztenciális helyzetben kénytelenek tanítani egy korszerűtlen  alaptanterv alapján - szól az LMP közleménye.

További hírek

Olvasnivaló