Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 05. 02.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 02. csütörtök 07:21

Időjárás

Erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, de emellett több órás napsütés is várható. Délelőtt kevés, majd délutántól több helyen számíthatunk ismétlődő záporra, zivatarra. Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat. Legkisebb eséllyel az északkeleti harmadban eshet. A délkeleti szelet többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul. Késő estére 14 és 20 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében csütörtökön reggel a HungaroMet.

Levegőminőség

Az egész városban jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu tájékoztatása szerint.

Útinform (a Miskolci Városgazda Facebook-oldala alapján):

Ezekben az utcákban kátyúmentesítenek:

Laborfalvi Róza u.
Vologda u. belső
Kis-Hunyad u.
Aulich Lajos u.
Perczel Mór u.
Lónyai Menyhért u.
Fürdő u.
Harmadik u.
Andrássy Gyula u.
Sas u.
Ibolya u.
Őz u.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Ács u. 7
Bartók B.u.5
Bartók Béla u. 39
Bollóalja u.83
Bodza u. eleje
Bükkszentlászló Fő út 9
Csendes u. 26
Csermőkei út 16
Előhegy u. 68
Egressy G. u. 25
Ernye bán u. 19
Erdő sor 5.
Erdő sor 17
Eszterházy u.29
Finkey u. 10
Gárdonyi G. u. 22
Kis-Kőkötő – Miskolctapolcai út kereszteződés
Középszer u. 50
Liszt Ferenc  u. 26
Mikes K. u. 24
Perczel M.u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Tóth Pál u. 18
Szrogh S. u. 57
Zsolcai sor 162.

Horoszkóp

Kos

Valaminek az elintézését az utolsó pillanatra hagytad, ezért most nem tudsz gondtalanul pihenni, kapkodsz, hogy még időben végezz mindennel. Most már kér azon bosszankodni, hogy miért nem cselekedtél hamarabb, legközelebb talán majd okosabb leszel.

Bika

Nagy önfegyelmet követel meg, hogy tartsd magadat egy fogadalmadhoz, és ma különösen nagy lehet a kísértés, hogy felülírd a korábbi terveidet. Ha azonban mégis sikerül tartani magadat az eredeti célkitűzéseidhez, akkor elégedetten és magabiztosan zárod a napot, és a későbbiekben már könnyebb lesz tartani magadat az elhatározásodhoz.

Ikrek

Olyasmi miatt fáj a fejed, ami nem kellene, hogy a te problémád legyen, te mégis felelősnek érzed magadat miatta. Lazíts egy kicsit, és ne vegyél mindent úgy a szívedre, te csak a saját dolgaidért felelsz, ha azokat megfelelően látod el, akkor senki nem fog semmit a szemedre vetni.

Rák

Fordítsatok időt a romantikára a hosszú hétvégén, mert ha a kapcsolatotok mindig csak a mindennapi robot túléléséről szól, akkor hamar kiveszik belőle a szenvedély. Keressetek valami tartalmasabb programot, töltődjetek fel együtt, ez a hétköznapokra is hatással lesz majd.

Oroszlán

Ne várd meg, amíg a dolgok rosszabbra fordulnak, reagálj már az első gyanús jelekre, mert ha csak akkor cselekszel, amikor már egyértelmű, hogy baj van, sokkal nehezebb lesz megoldást találni, mint amíg csak kialakulóban van a probléma.

Szűz

Valaki megpróbál elhallgatni előled valamit, és ugyan csak azért teszi, hogy megkíméljen az aggodalomtól, később kiderül, hogy ezzel többet ártott, mint amennyit használt. Légy résen, és ha úgy érzed, valaki nem egyenes veled, akkor inkább kérdezz rá a dologra, minthogy lemaradj valamiről.

Mérleg

Lazítással, kikapcsolódással töltöd a napot, most kicsit mindentől félre vonulsz, és hagyod, hogy lecsendesedjenek a gondolataid. Ha van kedved, végezz most valami alkotó tevékenységet, ami segít kifejezni a valódi érzéseidet, és helyre rakja a gondolataidat.

Skorpió

Tele vagy energiával, így aktív pihenéssel töltöd a napot, új kalandokat, kihívásokat keresel, és ehhez partnert is találsz egy régi barát személyében. Az újra felmelegített kapcsolat később még érdekes fordulatokat okozhat, ezért jó lesz már most odafigyelni az ápolására.

Nyilas

Akármennyit is gondolkodsz, mindig, újra és újra ugyanarra a pontra jutsz, és megakadsz egy problémánál, amin nem tudsz tovább lépni. Lehet, hogy közvetve az életed más területein is ez akadályozza meg, hogy továbblépj, így a kerülgetés helyett talán itt az ideje szembenézni vele.

Bak

Valaki a sokadik kérésed ellenére sem hagy abba valamit, amivel pedig neked sok bosszúságot okoz, és idővel nálad is elszakad a cérna. Lehet, hogy a sarkadra kell állnod, és az illető tudtára adnod, hogy neki is tiszteletben kell tartania a játékszabályokat. Ha udvarias, de határozott leszel, akkor nyert ügyed van.

Vízöntő

Élvezed a szabadságot, kicsit kikapcsolódsz a barátaiddal, lazítasz és félre teszed a mindennapi gondokat. Ha kapcsolatban élsz, nem biztos, hogy együtt tudjátok tölteni a szabadidőtöket, de ez mindkettőtöknek jót tesz most, a külön töltött idő csak rávilágít, hogy mennyire tudtok örülni a viszontlátásnak.

Halak

Próbálod tartani a tempót valakivel, de úgy tűnik, bárhogyan igyekszel is, mindig lemaradsz mellette. Az élet azonban szerencsére nem egy verseny, ahol neked bizonyítanod kellene valaki másnak, vagy mással összehasonlítva kellene igazolnod a képességeidet. Te csak saját magadnak tartozol elszámolással.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!